Skip to main content


(Foto: Matti Kronborg)

Dagens hviie nyhedsdrone: Gulddrømme, Hansen har det fedt, MOTM og Rundens Hold


| Jonas Roulund |

Dagens GF-overblik kommer både omkring fremtiden og forhåbninger for De Hviie fra Fredensvang.

Det er næppe gået nogens næse forbi, at Jesper Hansen har forlænget sin kontrakt med AGF, men derfor kan vi jo godt blive ved med at skrive om det alligevel. I får også folk på Rundens Hold, mere med Madsen og lidt om medaljedrømmene i dagens nyhedsoverblik.

Værsgo’!

Dufter det lidt af guld i Aarhus?

Vi skal 37 år tilbage for at finde det seneste danske mesterskab til AGF, men nu er det jo rent faktisk muligt at indhente VFF, FCN og FCK i løbet af de sidste fem SL-kampe, så skal vi lade os rive med?

Det emne har Clovis Lukunku skrevet en blog om:

– Jeg har bare en tro og forventning om, at FCN og FCK kommer i gang igen, så det kræver nogle store præstationer i de resterende fem kampe. Her viser Superligaens opdelingssystem også virkelig, hvad det kan. Der er noget på spil, hver gang et SL-hold går på banen for tiden, skriver Clovis blandt andet.

Hansen ser frem til mere ‘GF-bold

Vi skal 38 år tilbage for at finde Jesper Hansens fødselsdato, men det afholder ham nu ikke fra at blive ved med at levere gode præstationer i Superligaen. Det er blevet belønnet med en kontraktforlængelse i AGF, hvilket han selvfølgelig glæder sig over:

– Jeg er glad for hverdagen og glad for den måde, vi gør tingene på herude. Det er en spændende tid, vi ser ind i, og det er fedt for mig, som er lidt ældre, at kunne fortsætte. Jeg har følelsen af, at jeg godt kan blive ved, så det var en meget glædelig weekend med en fantastisk afslutning i Farum, fortæller målmanden, der har spillet 58 Superligakampe for De Hviie siden sin ankomst i sommeren 2021.

Mads Emil Madsen er KSDH’s Man of the Match

Vi skal kun få dage tilbage for at finde Mads Emil Madsens seneste fremragende præstation for De Hviie. Det belønnes nu med over halvdelen af stemmerne om Man of the Match i gruppen KSDH – Gruppen for AGF Fans, og han løber da også med en topkarakter fra vores skribent, Valdemar Andreasen.

Du kan se alle spillerkarakterer fra FCN – AGF lige her, hvor Mølgaard, Madsen og Rösler dominerer, mens Kahl ikke har det nemt.

To AGF’ere på Rundens Hold

Og vi skal kun få timer tilbage for at finde to GF’ere på Rundens Hold efter den storslåede indsats i Farum. Utroligt nok har juryen set bort fra MEM, mens assistmageren Mikkel Duelund og maskinen Mølgaard til gengæld sniger sig ind blandt de 11 udvalgte.

Her har de blandt andet selskab af Gustav Isaksen, som netop har lagt sig op på siden af Patrick Mortensen på topscorerlisten med 13 sæsonscoringer.

Dermed er du godt klædt på til at begive dig hviiere ud i tirsdagens aftenliv.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle