(Foto: Kronborgfotos)

FCN – AGF: Spillerkarakterer og MOTM


| Mikkel Gyngstrup |

AGF hentede et point i Farum i gårsdagens dyst mod FC Nordsjælland. Dermed er De Hviie ubesejrede i seks Superliga-kampe i træk – pointet kom dog i hus uden sprudlende fodboldspil. Her er KSDH’s spillerkarakterer og kåring af Man of the Match.

Som altid har vi en MOTM klar til jer, der bliver bestemt via afstemning på “KSDH – Gruppen for AGF fans”. Kampens spiller mod FCN var denne gang klokkeklart Jesper Hansen med hele 83 % af stemmerne. Mølgaard (11 %) blev to’er i afstemningen, mens Gift Links tager tredjepladsen (1 %).

AGF-spillernes karakterer mod FCN

Herunder finder du vurdering af spillerne, der tørnede ud mod FCN på Right To Dream Park. Skalaen går fra 1-5. Du kan se hvad de forskellige rangeringer betyder nederst i artiklen.

Jesper Hansen
Karakter: 5
Jesper Hansen fik endnu en kamp grundet Bailey Peacock-Farrells skade. Han fik en del at se til specielt i 2. halvleg, hvor FCN blev farligere. Han klarede sit arbejde godt og fik parreret alle skud på mål væk fra nettet.

Jacob Andersen
Karakter: 2
Han havde en dårlig start på 1. halvleg, da han trak et gult kort i det syvende minut. Derefter var der ikke det store at bemærke fra den unge Galten-dreng, som blev taget ud i pausen for at undgå risikoen for at ende med 10 mand på banen.

Felix Beijmo
Karakter: 3
Han klarede sig fint defensivt og offensivt, men heller ikke noget, der fik en op at stå. Det var en solid kamp af ham, som han nemt kan være stolt af trods alt.

Tobias Mølgaard
Karakter: 4
Han var stabil som altid, god til at tage dueller og komme ud og cleare bolden væk. Det man kender ham bedst for, efter han blev rykket ned i det centrale forsvar.

Frederik Tingager
Karakter: 3
Han lukkede ned for det meste, selvom det lignede, at Nordsjælland fik lov til lidt mere i løbet af 2. halvleg. Et højt bundniveau fra den lange forsvarsspiller, og AGF må glæde sig over at råde over rutinerede Tingager for tiden.

Gift Links
Karakter: 2
Skiftet ud i det 91. minut. Han leverede ingen specielt god præstation. Masser af fejl-afleveringer, dårligt teknisk niveau samt ringe tæmninger og beslutninger. En præstation som hurtigt bliver glemt.

Nicolai Poulsen
Karakter: 3
Han fik snuppet de bolde, han skulle, og spillede helt generelt en god kamp. Han var meget tæt på at få endnu en sæsonscoring, efter Tobias Bechs fremragende frispark i 1. halvleg.

Frederik Brandhof
Karakter: 2
Selvom arbejdsindsatsen fra Brandhof intet fejlede, så var det fodboldtekniske bare under forventning. Han gjorde ikke noget væsen af sig selv, selvom han havde mange gode forsvarsaktioner. Han har heller ikke fået mange minutter og spiller for en skadet Mikael Anderson og en Mads Emil Madsen, der forhåbentligt er klar til at starte inde igen i næste runde.

Magnus Knudsen
Karakter: 4
Blev skiftet ud i det 82. minut, hvor en langtidsskadet Mads Emil har fundet vej til græsset igen. Magnus Knudsen havde en tæt på fejlfri præstation, hvor han sørgede for mange gode tacklinger, opsnapninger og god evne til at føre bolden frem.

Tobias Bech
Karakter: 3
Havde en fin kamp. Havde et drøn på mål fra frispark, som var meget tæt på at føre til mål, men ellers har han ikke gjort det helt store væsen af ham. En godkendt kamp. Blev skiftet ud i det 75. minut, hvor Janni Serra trådte ind.

Patrick Mortensen
Karakter: 3
Igen en OK præstation, men han kommer ikke frem til noget selv, der er værd at nævne. En god opspilsstation, men var ufarlig foran målet.

Indskiftere:

Michael Akoto
Karakter: UB
Skiftet ind i det 91. minut i stedet for Links for at sikre det ene point.

Eric Kahl
Karakter: 2
Blev skiftet ind i 2. halvleg. Et ringe offensivt output samt en sløv defensiv. Der var sporadiske momenter, hvor han skabte noget godt, men der var langt mellem snapsene.

Mads Emil Madsen
Karakter: UB
Skiftet ind i det 82. minut i stedet for Magnus Knudsen, der lignede, at han gik ud med nogle problemer. Det er hans første kamp tilbage fra sin skade. Fik ikke rigtig vist det niveau, han havde før sin skade, men godt at se ham retur.

Janni Serra
Karakter: 3
Blev skiftet ind i det 75. minut i stedet for Tobias Bech. Var en fin opspilsstation, dog ikke nogen målfarlig herre denne gang. Var god til at bygge angrebene op, så ikke en spildt indsats fra den høje tysker.

Trænerkarakter

Uwe Rösler
Karakter: 3
AGF havde en svær kamp, mange skader og en tendens til at være dårlige offensivt. Det skyldes også mange skader, som ikke gør arbejdet nemmere og at tage ét point på en svær udebane kan man aldrig rigtig brokke sig over, selvom en sejr ville have været uhyre vigtig. Kudos til Uwe for at få point under svære vilkår. Men hvor ville man ønske, at man snart kunne se flot fodbold fra De Hviie igen.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.