• Forside
  • AGF Nyheder
  • Bjørnebye om Bisseck: Vigtigt for klubben at skabe gode transferhistorier

Foto: Matti Kronborg

Bjørnebye om Bisseck: Vigtigt for klubben at skabe gode transferhistorierDet er efterhånden ikke en hemmelighed, at Yann Bisseck nok ikke spiller i Aarhus i den kommende sæson. Det meste peger på, at tyskeren skal til italienske Inter.

Stig Inge Bjørnebye er ikke meget for at snakke alt for meget om AGF’s transfers, og i dag ville han heller ikke snakke for meget om status på Yann Bissecks forestående klubskifte. Dog gav han visse vink med en vognstang under interviewet på Ceres Park.

Jeg kan ikke sige mere, end det jeg har sagt tidligere. Jeg forventer, at der sker et eller andet. Men foreløbigt er handlen ikke sket endnu, siger Stig Inge Bjørnebye.

Han gav dog indtryk af, at rygterne om, at flere er med i kapløbet om Bisseck er sande:

– Hvad tænker I selv? Hvis Inter er interesserede, så er der nok også andre, der gerne vil have ham, tror I ikke?, sagde han således.

Yann Bisseck under kamp for AGF mod AaB
Foto: Matti Kronborg

En god historie for AGF

Den norske sportsdirektør ville dog gerne snakke om, hvad så stor en transfer gør for AGF på længere sigt.

– Bisseck kan blive en rigtig god historie for AGF, og det er vigtigt for klubben at skabe gode historier. Det er det, vi lever af. Næste gang vi skal købe en spiller, så er det en god historie at kunne vise, at vi også kan sælge spillere videre. Dem som køber spillere af os kigger selvfølgelig på vores transferhistorie, og Bisseck er selvfølgelig i en liga for sig selv ift. AGF’s transfers.

Går det som vi regner med, så kommer Bisseck til Inter for syv millioner euro. En pris som Bjørnebye mener afspejler markedsværdien.

– Jeg tror klausulen rammer nogenlunde det, som markedet er villigt til at betale. Det var en høj og ambitiøs frikøbsklausul på det tidspunkt, hvor vi lavede den. Den forrige rekord er på 3,3 millioner euro, og den bliver jo smadret, hvis det går igennem. Det har bare noget at sige. Man kan også se, hvad det vil sige at spille top seks, sagde Bjørnebye.

Sportschefen virker dog ikke til at blive revet med af den gode historie og fortæller således om sin rolle i et eventuelt rekordsalg af Yann Bisseck:

– Jeg kan hurtigt klappe mig selv på skulderen, og så er det videre. Ikke mere end det, siger nordmanden, der har udpeget tre positioner, der skal forstærkes i den resterende del af AGF’s transfervindue.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.