Foto: Matti Kronborg

Bjørnebye om Bisseck: Der har været stor interesse for hamSå blev det officielt. Yann Bisseck fortsætter karrieren hos de italienske Champions League-finalister Inter. Transfersummen er rekordindtægt for AGF.

Efter to år i AGF, hvor han især i anden sæson leverede ekstraordinære præstationer, skal Yann Bisseck nu ikke længere repræsentere AGF. Den hvide trøje bliver skiftet ud med den legendariske blå-sorte sorte trøje i Milano.

Sportschef Stig Inge Bjørnebye indikerer at AGF det seneste halve år har kunne se at det ville blive svært at holde på den store tyske stopper.

– Efter Yann kom til os på en lejeaftale fra Portugal, kunne vi på kort tid se potentialet i ham og har sammen med spilleren udviklet ham hen over de sidste to år, hvor Yann har været fokuseret og arbejdet hårdt på sin egen udvikling. Det hele kulminerede med hans flotte sidste sæson, og det sidste halve års tid har det stået klart, at vi nok ikke kunne holde på Yann.

– Der skal i den forbindelse lyde en stor ros til vores træner- og fysiske stab for deres arbejde med Yann, der nu betyder, at han fortsætter karrieren hos Inter, efter der har været stor interesse for ham, udtaler sportschef Stig Inge Bjørnebye.

Bjørnebye udtalte i juni at det er vigtigt for klubben at skabe gode transferhistorier. Det beviser AGF helt sikkert med dette rekordsalg af Yann Bisseck.

– Med denne transfer understreger vi, at vi kan udvikle spillere til det allerhøjeste niveau – det kan alle i og omkring klubben godt være stolte af, tilføjer Stig Inge Bjørnebye.

AGF tilføjer at Yann Bisseck har lovet at vende tilbage til Aarhus, for at sige ordentligt farvel til AGF’s fans, men at det desværre ikke kan lade sig gøre ifm. Aarhus Walk d. 23. juli.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.