Yann Bisseck (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Bisseck til Inter afhænger af D’Ambrosio-forlængelse


| Jonas Roulund |

CL-sølvvinderne fra Inter er fortsat interesserede i Yann Bisseck, men en eventuel handel afhænger af, om italienernes D’Ambrosio forlænges.

AS Monaco, Eintracht Frankfurt – og senest Inter Milan er meldt interesserede i AGF’s stærke midterforsvarer, Yann Bisseck, som har kontrakt med klubben frem til sommeren 2026.

Ifølge flere medier lyder frikøbsklausulen på +50 millioner kroner, og der er også rygter om en videresalgsklausul, så Köln skal modtage 15% af et eventuelt salg.

Nu skriver det italienske medie Calciomercato, at Inter har interesse i Bisseck, men at handlen afhænger af, om 34-årige Danilo D’Ambrosio forlænges. Han har kontraktudløb denne sommer. Det forlyder nemlig, at klubben ønsker en balance mellem rutinerede og unge kræfter.

Ifølge det italienske medie, så var Chelseas Kalidou Koulibaly egentlig Inters topprioritet, men deres bud på senegaleseren er blevet afvist, hvilket kan bane vejen for Bisseck til Serie A.

Ifølge journalisten Gianluca Di Marzio, så er der kontakt mellem Inter og Bissecks agent, og vi kan dermed allerede nu være i gang med nogle afgørende timer i Bisseck-sagaen.

D’Ambrosio har spillet 15 kampe og lavet to assists i den netop overståede sæson for Inter, hvor han har spillet siden 2014.

Fabrizio Romano, der anses for noget af en transferguru, melder i samme omgang, at Inter og Bisseck allerede er i fremskredne forhandlinger.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.