Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

Bisseck: Der er stadig meget, vi kan nå


| Jonas Roulund |

Yann Aurel Bisseck har med stor sandsynlighed kun to kampe tilbage i den hvide trøje, og han ser frem til en tæt kamp om bronzemedaljerne, hvor første skridt skal tages tirsdag aften.

Randers FC venter tirsdag aften til et spændende slutspilsopgør. AGF indtager fjerdepladsen med tre point op til Viborg på tredjepladsen, mens Randers ikke har det store spil – men mon ikke, de kan motivere sig til et lokalopgør? Det plejer de jo.

Yann Bisseck glæder sig til kampen, hvor medaljehåbet igen skal stå sin prøve.

– Vi ved, hvad vi går ind til tirsdag. Det er altid nogle tætte og udfordrende kampe mod Randers FC, som kommer med alt, hvad de har. Og det skal vi være klar til på tirsdag. Men vi ved, hvad der skal til – det viste vi sidst, vi var deroppe, hvor vi vandt en flot sejr. Så lad os bare gøre det igen på tirsdag, siger forsvarsklippen til agf.dk.

Medaljedrømmen lever

Bisseck rygtes til AS Monaco og Eintracht Frankfurt denne sommer, men inden da håber han at få sat sit præg på de aarhusianske historiebøger ved at sikre bronzemedaljerne i sæsonens to sidste kampe.

– Der er stadig meget, vi kan nå i denne sæson, og målet hele foråret har været medaljer, så det går vi selvfølgelig efter. Det kræver fuldt fokus fra os alle i de sidste to kampe, hvor vi har gode muligheder for at hente de point, det kræver. For nu har vi fokus på tirsdagens kamp og på gøre det godt i Randers, fortæller Yann Bisseck.

Kampen på Cepheus Park fløjtes i gang klokken 19 i morgen foran et udsolgt udvidet udebaneafsnit.

Du kan læse vores Randers FC – AGF optakt her, hvis du vil klædes ordentligt på til opgøret.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle