Yann Bisseck (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Tysk avis: Bisseck er i Frankfurts søgelys


| Jonas Roulund |

Den tyske avis, Ekspress, kan tirsdag berette, at AGF’s Yann Aurel Bisseck er på listen over aktuelle købsemner i Bundesligaklubben Eintracht Frankfurt.

Eintracht Frankfurt har i dette transfervindue været på jagt efter forstærkning til midterforsvaret, og rygterne har længe svirret omkring et køb af Sporting Lissabon-spilleren Jeremiah St. Juste. Den handel er dog, ifølge den tyske avis, Ekspress, faldet til jorden, og derfor er Yann Bisseck pludselig kommet i søgelyset hos Bundesligaklubben, der indtager en øjeblikkelig 6. plads i den tyske liga.

Her kan han blive holdkammerat med danske Jesper Lindstrøm.

Den tyske U21-landsholdspiller har i dén grad indtaget en nøglerolle hos AGF siden sin ankomst i 2021, og da hans kontrakt først udløber i sommeren 2026, må det formodes, at der skal et anseeligt beløb til, før Stig Inge Bjørnebye vil lade den stærke midterforsvarer smutte.

Rekordstort prisskilt

AGF’s transferrekord er Albert Grønbæk, som røg nordpå til Bodø/Glimt i 2022 for 25 millioner kroner + diverse præstationsafhængige tillæg.

Ifølge Ekstra Bladet vil AGF dog slå den rekord med et salg af Bisseck, der har fået et prisskilt på over 35 millioner kroner.

Bisseck er selvfølgelig kendt i det tyske, da han som blot 16-årig fik sin Bundesligadebut for FC Köln, hvorfra han blev solgt til AGF for godt 5 millioner kroner i 2021.

Det må anses som et stort tab, hvis AGF lader den nu 22-årige centerforsvarer gå på deadline-day, men hvis buddet er stort nok, kan det måske blive svært at sige nej.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.