(Foto: Kronborgfotos)

Anderson før Nykøbing: Vi vil langt i pokalen


| Alexander Hjorth Jensen |

Torsdag aften indtræder AGF i Pokalturneringen, hvor De Hviie skal en tur til Falster. Her venter Nykøbing FC i 3. runde.

Nykøbing FC spiller til dagligt i 2. division, men på trods af dette, har de haft fin succes i Pokalturneringen de seneste par år. Sidste år slog de OB ud efter straffesparkskonkurrence. Sæsonen før var det FC København, der fik turen og tabte 3-0.

– Vi glæder os til det. Det bliver en spændende kamp for os mod en ny modstander, vi ikke har mødt før. Og det skal vi være klar på. Og vi må på ingen måde undervurdere Nykøbing FC, selv om de spiller et par rækker under Superligaen, fortæller Mikael Anderson til AGF.dk.

Nykøbing spillede i seneste sæson i 1. division, men rykkede ud, da klubben sluttede sidst i rækken.

AGF's offensive trio, Tobias Bech, Mikael Anderson og Patrick Mortensen, fejrer en scoring.
Foto: Matti Kronborg

Vil langt i pokalen

Pokalen er vigtig i AGF. Det budskab hører man til samtlige pokalkampe, som AGF deltager i. Dette er Anderson udmærket klar over.

– De har haft nogle gode år i 1. division og har i de senere år slået to andre Superliga-klubber ud af pokalen. Så vi skal sørge for, at de ikke rammer dagen og samtidig være skarpe i vores indstilling og plan for kampen. For vi vil rigtig gerne langt i pokalen, og det arbejde starter med en god indsats torsdag aften, siger Mikael Anderson.

FC København er, efter deres triumf i seneste sæson, nu oppe på siden af AGF som de mest vindende i turneringen. Begge klubber er noteret for ni pokaltitler.

Der er kampstart torsdag kl. 19 på Lollands Park, hvor AGF skal jagte nye store oplevelser i pokalturneringen.

Læs optakt til Nykøbing FC – AGF her.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.