Skip to main content


Foto: Allan Høgholm Photography

AGF’s kvindehold går efter Danmarksrekord på Ceres Park


| Jonas Roulund |

AGF’s kvinder møder Brøndby IF den 2. september, og målet er, at gøre kampen til den mest besøgte klubkamp i Danmark nogensinde.

Der er store ambitioner i dansk kvindefodbold, og i Aarhus er vi også med på bølgen.

Den 2. september har man sat sig et stort mål for opgøret mod Brøndby IF, der gæster Ceres Park klokken 14.

Her er målet nemlig at gøre kampen til den mest besøgte klubkamp for kvinder i Danmarkshistorien.

AGF's kvindehold i kamp på Ceres Park.
Foto: AGF.dk

– Vi har haft mange gode oplevelser i Ceres Park, og det ser vi frem til igen den 2. september. Og det ville være fantastisk, hvis vi igen kan få mange på stadion. Så vil endnu flere gå hjem med oplevelsen af, hvor fedt det er at gå til fodbold i den danske kvindeliga og opleve nærværet, underholdningen og spændingen. Så vi kan kun opfordre alle til at komme i Ceres Park i starten af september, siger chef for AGF Kvindefodbold, Maria Greve i en pressemeddelelse fra AGF.

Rekordkamp i vente

Hvis AGF skal sikre rekorden, kræver det over 2.204 tilskuere på lægterne. Det er nemlig den stående rekord, som blev sat i foråret til en guldkamp mellem HB Køge og Brøndby IF.

– Tilskuernes opbakning betyder alverden for os i forhold til at hente en sejr over Brøndby. Så vi håber på mange fans i Ceres Park – ikke bare for spillerne og for kampens skyld. Men for klubben og byen vil det være et flot signal at sende, hvis vi på den måde kan tage endnu et skridt i århusiansk kvindefodbold, siger cheftræner for AGF’s kvindeligahold, Michael Schjønberg.

AGF’s kvinder indleder sæsonen den 25. august klokken 18:30 mod Kolding på udebane, inden Brøndby IF altså venter i anden spillerunde.

Der vil være fri entré til opgøret, som spilles den 2. september klokken 14 i Ceres Park – billetten kan hentes gratis på AGF’s hjemmeside.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle