Skip to main content


AGF’s fankoordinator, Anders Elbæk Kristensen, interviewes af AGF TV (Screenshot: AGF TV)

AGFs fans tester nyt stemningsafsnit mod AaB


| Thomas Vedel |

AGFs aktive stemningsfans tester for tredje gang et nyt stemningsafsnit på B-tribunen til søndagens kamp mod AaB. Samtidigt arrangeres der stor prematch warm-up ved Ceres Park af Samlet For Aarhus.

AGF har i denne uge forsøgt at skabe mere hype i byen omkring søndagens kamp mod AaB, hvor De Hviiie jagter tre vigtige point inden slutspillet går i gang.

I starten af denne uge hang klubben nogle flotte bannere op i gadebilledet rundt omkring i Aarhus, for at forsøge at trække mindst 10.000 folk på lægterne til søndagens kamp.

Stor prematch og nyt stemningsområde mod AaB

Det er dog ikke kun AGF, der som klub forsøger at skabe ekstra opmærksomhed omkring kampen. Også på fanscenen gør man sit for at det skal blive mere underholdende at besøge Ceres Park på søndag.

For det første arrangerer Samlet For Aarhus igen stor prematch-opvarmning, denne gang i samarbejde med AGF ved Ceres Park i timerne op til kampen. 

Find mere info om begivenheden på facebook >>

Sidste test af nyt stemningsafsnit

Derudover forsøger de stemningsaktive fans sig med en ny placering på B-tribunen på Ceres Park, i forsøget på at skabe en bedre stemning på det udskældte stadion. AGFs Fankoordinator, Anders Elbæk Kristensen, havde følgende om beslutningen:

“Vi vil gerne forsøge at inddrage vores fans i alle de ting vi gør, og det har været et stort ønske at prøve B-tribunen som stemningstribune, fordi det giver nogle andre muligheder bl.a. med tifo. Det giver nogle muligheder for interaktion med C-tribunen, så de (fansene, red.) mener der er mere optimale rammer for at skabe en bedre stemning”, siger Anders Elbæk Kristensen til AGF TV.

Det er dog ikke første gang fansene rykker fra det normale Speakers Corner til et nyt afsnit på B-tribunen. Det bliver tredje – og sidste – gang det sker, og herefter vil man internt i fankredse afgøre om flytningen til B-tribunen skal være permanent.

Denne gang bliver der formentlig også mere gang i det nye afsnit i forhold til ved de tidligere forsøg:

“Sidst var det en fredagskamp mod Helsingør tilbage i december måned, og der var rigtig koldt. Det er selvfølgelig ikke de optimale rammer at prøve at teste det af, for at se potentialet i at flytte stemningsafsnittet. Så vi håber der kommer mange på søndag, der er lavet en masse gode faninitiativer, og vi håber der kommer mange folk på stadion, som kan være med til at skabe en fed kulisse”, siger fankoordinatoren.

Se hele interviewet med AGFs fankoordinator her: 

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle