Jesper Hansen er KSDH’s MOTM mod SIF.

AGF – SIF: Spillerkarakterer og MOTM


| Jonas Roulund |

Frederik Tingager blev kåret som MOTM mod SIF på Ceres Park, men fansene vil det anderledes på sociale medier, hvor Jesper Hansen løber med titlen som kampens spiller. Her er KSDH.dk’s spillerkarakterer efter søndagens remis.

KSDH – Gruppen For AGF Fans har talt: Jesper Hansen var kampens bedste mod Silkeborg IF med 71 % af stemmerne. Frederik Tingager løber med andenpladsen med 10 %, mens Bisseck kom ind på tredjepladsen med 4 % af stemmerne. Dermed tegner et tydeligt billede sig: Det var defensiven, der løftede opgaven i årets første hjemmekamp, mens offensiven aldrig fik ordentligt fat.

AGF-spillernes karakterer mod SIF

Herunder ses redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og Silkeborg IF. Vi benytter skalaen 1-5 til vores bedømmelse. Se uddybelse af karakterskalaen nederst.

Jesper Hansen
Karakter: 4
Gjorde sit til, at Silkeborg ikke fik udlignet længe før Adamsens scoring og havde en række flotte redninger undervejs. Det blev dog ikke til et clean sheet til den aldrende målmand.

Thomas T.K
Karakter: 4
Havde en vigtig blokering efter 20 minutters spil og var som sædvanligt ganske sikker i sine indgreb. Fremad banen var det dog svært at finde løsninger.

Yann Bisseck
Karakter: 4
Endnu en gang var det defensiven, der skulle trække læsset for AGF’s pointchancer, og her er tyskeren bare vigtig. Solid præstation i bagkæden.

Frederik Tingager
Karakter: 4
En scoring og en stærk indsats i bagkæden. Mistede dog Adamsen ved udligningen, hvilket koster ham en topkarakter.

Felix Beijmo
Karakter: 3
En masse gode løb frem i banen, men for mange upræcise indlæg bliver udslagsgivende for hans karakter. Potentialet er der.  

Nikolai Poulsen
Karakter: 4
Det er heller ikke Poulsens skyld, at kampen ikke blev en god oplevelse for AGF-fansene. Sædvanlig solid styring på den defensive midtbane fra den skaldede hævner. Man ved, hvad man får fra 6’eren.

Mads Emil Madsen
Karakter: 2
Rösler nævnte efter kampen, at for mange tekniske spillere ikke ramte dagen, og her må vi sige, at Mads Emil går med i den kategori. For mange dårlige beslutninger gennem hele kampen og modtog desuden et gult kort undervejs.

Kevin Yakob
Karakter: 2
Yakob fik chancen i Andersons fravær, men greb den bestemt ikke. Han skulle være manden, der tog temperaturen på tingene og fordelte kuglen, men vi fik kun momentalt set de positive ting fra svenskeren.

Gift Links
Karakter: 2
Fik en assist på Tingagers mål, men ellers var der ikke meget, der lykkedes for sydafrikaneren.

Sigurd Haugen
Karakter: 2
Hvor ansvaret ligger, er svært at sige, men Haugen fik heller ikke rigtigt noget ud af anstrengelserne i dette opgør. Arbejder hårdt, men kommer ikke rigtigt frem til noget.

Patrick Mortensen
Karakter: 2
Mortensen deltager altid fint som opspilsstation, men vi vil jo så gerne se ham lave nogle mål, og det var han ikke i nærheden af mod SIF.

Indskiftere:

Tobias Mølgaard
Karakter: 3
Erstattede Beijmo med 17 minutter igen og nåede ikke rigtigt at gøre hverken fra eller til. Modtog et gult kort undervejs.

Erik Kahl
Karakter: 3
Kom ind for Links med 17 minutter igen, og meget tyder på, at han starter inde mod Horsens. Mere duelstærk end Links, der ikke fik meget til at fungere på dagen.

Jelle Duin
Karakter: 2
Fik 25 minutter på toppen i stedet for Haugen, men formåede heller aldrig at true gæsternes mål.

Mikkel Duelund
Karakter: 3
Dagens positive nyhed – debut og et par fine aktioner, som satte lidt liv i tilskuerne.Fik dog kun 25 minutter på banen.

Uwe Rösler
Karakter: 3
Tyskeren har fået godt styr på AGF’s defensiv, og der kommer point på tavlen, men der mangler soleklart noget i det offensive. Vi må håbe, han finder det frem fra taktikbogen, inden AC Horsens venter på fredag.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med enkelte fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.