AGF og Vatanspor sender hjælp til jordskælvsofre


| Jonas Roulund |

Indsamlingen til jordskælvsofrene i Syrien og Tyrkiet er nu afsluttet, og over 60.000 kroner sendes nu sydpå via nødhjælpsorganisationerne AHBAP og Folkekirkens Nødhjælp.

Jordskælvet den 6. februar i Tyrkiet og Syrien har krævet over 50.000 liv og lammet store dele af infrastrukturen i de to lande.

Derfor gik AGF og Vatanspor i sidste måned sammen om en indsamling til de mange ofre og pårørte.

Her gik omsætningen fra Vatanspors kebab-bod på Ceres Park samt beløbet for to bortauktionerede kamptrøjer til indsamlingen, som nu er afsluttet.

60.000 kroner på vej

Jordskælvet har sat sit frygtelige præg på de to lande, hvor præsident Erdogan er blevet kritiseret for ikke at sætte højere krav til byggestandarden i Tyrkiet. I Syrien kommer man lige fra 12 års borgerkrig og er derfor havnet i en yderligere alvorlig krisesituation.

Nu kommer der dog et lille bidrag fra Aarhus til de to lande. Således blev der indsamlet godt 60.000 kroner via Vatanspors kebabbod og AGF’s kamptrøje-auktion, som nu overføres til de to organisationer, AHBAP og Folkekirkens Nødhjælp.

– Alle i AGF og Vatanspor ønsker at udtrykke vores store tak til alle, som har støtte indsamlingen, skriver AGF på klubbens hjemmeside.

Du kan støtte arbejdet i de katastroferamte områder yderligere via AHBAP’s hjemmeside eller øvrige nødhjælpsorganisationer.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.