Skip to main content


AGF – Lyngby BK: Spillerkarakterer og MOTM


| Emilie Spring |

Her får du KSDH’s spillerkarakterer og kåring af MOTM efter søndagens hjemmesejr over Lyngby BK.

Mortensen kom igen i fokus, da han med et formidabelt hovedstødsmål sikrede AGF en 1-0 sejr over Lyngby BK. Med lidt VAR-drama og tordenvejrs-afbrydelser blev det til et spændende opgør, hvor mange af vores hvidklædte spillere tog sig godt ud.

I Facebook-gruppen KSDH – Gruppen for AGF Fans løb Bailey Peacock-Farrell (41 %) med sin anden MOTM-titel i en AGF-trøje i tæt kapløb med en velspillende Tobias Mølgaard (33 %). Herefter flyver assistmageren, Felix Beijmo (15 %), ind på en tredjeplads.

AGF-holdet jubler på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

AGF-spillernes karakterer mod Lyngby BK

Herunder ses redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og Lyngby BK. Vi benytter skalaen 1-5 til vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskalaen nederst.

Bailey Peacock-Farrell
Karakter: 5
Endnu en rigtig flot kamp af nordireren, der diskede op med flere flotte redninger på alt fra gode hovedstød til afslutninger. Han er rolig og beviser, hvor dygtig han er med fødderne og med det tredje ud af fem mulige clean sheets for AGF til CV’et, må vi bare konstatere, at Peacock-Farrell har fået en god start på holdet.

Tobias Mølgaard
Karakter: 4
Mølgaard er fortsat sikkerheden selv bagtil og samtidig vigtig for vores fremdrift på banen. Han vinder vigtige dueller, fighter og har et evigt godt overblik. Alt i alt en stærk indsats af vores højre centerback.

Frederik Tingager
Karakter: 4
Det kan godt være, at stabilitet og Tingager ikke rimer – men de to hænger unægteligt sammen. Igen viser han, hvor stærk han er i sine dueller, som han vinder gang på gang.

Thomas “TK” Kristensen
Karakter: 3
TK spiller en blandet kamp, hvor der både er dumme fejl samt fine aktioner. Efter cirka 10 minutters spil går han og Peacock-Farrell galt af hinanden, hvilket resulterer i et hjørnespark til Lyngby – men TK har også fine aktioner, og derfor ender søndagens opgør med en alt i alt godkendt præstation, hvor han fik revancheret flere graverende fejl fra kampen mod OB.

Felix Beijmo
Karakter: 4↑
Vores højre wingback var flyvende på Ceres Park. Udover en flot assist til kampens mål, bidrager Felix Beijmo med flere fine indlæg, som fortjente at blive omsat til mål – han har endda selv en god afslutning i overtiden, som ikke var langt fra at være krøllet i hjørnet. Svenskeren laver mange vigtige clearinger og er som altid energisk og løbestærk. Dejlig indsats!

Nicolai Poulsen
Karakter: 3↑
Polle leverer en godkendt indsats, hvor han gør, hvad han skal. Han bevarer et godt overblik i boldfordelingen og arbejder kontinuerligt kampen igennem.

Magnus Knudsen
Karakter: 3↑
Magnus Knudsen spiller en offensiv kamp, hvor han skaber en masse fremdrift på midtbanen. Han kæmper i sine dueller og er god på bolden, men vi mangler flere afgørende aktioner; såsom nordmandens aflevering til Beijmo, der førte til den enlige scoring. Bliv ved!

Eric Kahl
Karakter: 3
Der bliver ved med at være små fremskridt hos Kahl, som har nogle fine aktioner i dag. Der er stadig et stykke vej til de helt gode takter, men svenskerens 76 minutter i søndagens opgør er godkendt. Men alligevel: VI VIL HAVE CASPER HØJER HJEM!

Mikkel Duelund
Karakter: 4
Duen udnyttede sin startplads til at vise os, at han er en sand fighter. Han kæmpede en brav kamp i samtlige dueller og kom ud som sejrherre i langt de fleste. Tempo, gode boldberøringer og energi er blot nogle af de ting, der er noteret på blokken, og vi glæder os til at se mere. Hvis Duelund bliver sin skade kvit, bliver han altså uhyggelig i den hviiie trøje.

Mikael Anderson
Karakter: 3↓
Islændingen er generelt inde i en rigtig god periode, men sprudlede ikke på Ceres Park i dag. Han havde to kæmpe chancer, som han ikke fik sendt i kassen, og vi så ikke nok af de karakteristiske løbedueller og offensive aktioner, vi ellers er blevet så vant til. Det må Anderson gerne finde frem igen inden næste søndags opgør mod FC Midtjylland, som plejer at være en af hans yndlingsmodstandere.

Patrick Mortensen
Karakter: 4
Vores anfører lyner igen på et fænomenalt hovedstødsmål i ægte Paddy-stil efter blot seks minutters spil og er farlig i feltet, hvor han trækker Lyngbys forsvarsspillere og giver plads til blandt andet Mikael Anderson. Mortensen gør, hvad han skal som opspilsstation, og med det sejrsgivende mål må man konstatere, at han leverer en mere end godkendt præstation.

Tobias Bech (ind: 71.)
Karakter: 3↓
Bech bliver skiftet ind i kampens slutfase, hvor Lyngby presser på, og det bliver svært for ham at udfylde rollen som kreatør. Han har et godt løb, som ender med et halvdårligt indlæg og gør derudover ikke meget væsen af sig.

Tobias Anker (ind: 76.)
Karakter: UB
Debut til Tobias Anker, som erstattede Eric Kahl og lavede et fint indhop midt i et VAR-virvar. Han havde gode aktioner og var med til at forsvare nullet hjem.

Peter Bjur (ind: 88. )
Karakter: UB
Peter Bjur får blot ti minutter på banen og kan ikke nå at gøre meget fra eller til.

Uwe Rösler
Karakter: 3↑
Tre point på Ceres Park er altid en godkendt præstation – men skal det altid blive så spændende til sidst? Endnu engang har vi mange muligheder for at lukke kampen men formår det ikke. Taktisk set sætter Uwe holdet godt op, da det taktiske grundlag er på mand-mand dueller. Eftersom AGF’s trup er stærkere end Lyngbys afhænger det altså af målene, som vi desværre ikke får mange af. Spørgsmålet er så, hvordan vi knækket koden og får netmaskerne til at blafre noget oftere – og fra flere forskellige skytter.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle