Skip to main content


Ung AGF fan hepper på De Hvide på Ceres Park (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

AGF inviterer børn til pressemøde i vinterferien


| Jonas Roulund |

Hvis du har AGF-glade børn, så har de nu chancen for at komme helt tæt på spillerne. I vinterferien afholder klubben nemlig Børnepressemøde i Sportsmaster på Strøget.

Der er stadig et par uger til, at det går løs med Superligabold på Ceres Park igen, men hvis du ikke kan vente – og du har børn, der holder vinterferie, så byder AGF den 14. februar velkommen til et Børnepressemøde, som afholdes i Sportsmaster på Strøget i Aarhus klokken 15.

Her får børnene mulighed for at prøve sig af som spirende sportsjournalister, når et par spillere fra Superligamandskabet samt to spillere fra AGF’s Gjensidige Kvindeliga-hold sidder klar til at besvare spørgsmål.

AGF meddeler desuden, at maskotten, Aros, vil stå klar med gratis børnebilletter til Superliga-kampen mod Silkeborg IF, der spilles den 26. februar.

Der vil i samme omgang være mulighed for at få en autograf samt et billede med AGF-spillerne, når pressemødet er overstået.

AGF’s børnebilletter tildeles almindeligvis børn i alderen 5-14 år, hvilket derfor må antages at være målgruppen for arrangementet, men alle er selvfølgelig velkomne.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle