Foto: Laura Hjørringgaard

AGF-dronen: Stemningsvideo, Ihler-nyt og Bech-analyse


| Jonas Roulund |

AGF-dronen er lettet, og i dag kommer vi både omkring dommerfejl, Bech-oplevelser og en tur down memory lane.

Der har været stor debat om brugen af VAR siden opgøret mellem AGF og Silkeborg i weekenden, og nu er der nyt i sagen om de vilde domme.

Her er dagens AGF-overblik – god fornøjelse.

Dommerfejl og undskyldninger efter AGF – SIF

– Alle på Ceres Park kunne se det. Straffesparket på Duelund som aldrig blev dømt. Nu kryber dommerudvalget igen, igen til korset og indrømmer graverende og kampafgørende dommerfejl i en Superliga-kamp.

Sådan skriver vi i vores artikel om dommerudvalgets undskyldninger for fejldomme i opgøret mellem AGF og SIF. Du kan læse det hele lige her: Dommerudvalget beklager: To straffesparksfejl i AGF vs Silkeborg

Genoplev pre-match og stadionstemning fra bronzedramaet mod BIF

Der var drama på den helt store klinge, da AGF og Brøndby bragede sammen i sidste spillerunde tilbage i juni måned. Her blev Duin dagens mand i skysovs, og på lægterne var der fuld gas hele vejen ind til centrum, hvor medaljerne blev fejret med manér.

Du kan genopleve dramaet fra et fanperspektiv i Laura Hjørringgards lækre video her:

Bech-analyse: Hvordan forløser vi potentialet?

– Tobias Bech Kristensen – siger det navn jer noget? Så ændrer vi det til Tobias Bech, en fløjspiller med fortid i Viborg og tyske Ingolstadt, hvor AGF hentede ham i sommers. En fløjspiller der med sin hurtighed og direkte vej til målet, skulle være en gave til AGF’s offensiv – men har han indtil videre været det…? – det kan du bliver klogere på i Alexander Witveds glimrende analyse lige her: Tilbageblik: 3. Bundesligaen er ikke Superligaen, og det skal Bech lære

Hvis du vil have en lidt bredere gennemgang af tingenes tilstand, så kan du også læse en evaluering af sæsonstarten af Clovis Lukunku – den finder du her: Blog: Evaluering af sæsonstarten – kan vi være tilfredse?

Interesse for Haugen og Ihler

Vi har jo egentlig vidst det længe, men nu bekræfter Uwe Rösler, at Sigurd Haugen snart er fortid i klubben. Han forklarer nu baggrunden for, at Haugen ikke har været udtaget til kampene indtil videre i denne sæson: Uwe: Der er interesse for Haugen

Og så runder vi af med lidt Ihler-nyt. Han blev hentet til Superettan-klubben Landskrona BoIS tilbage i juli, og nu fortæller han til bold.dk, at der var interesse fra flere klubber:

– Der var en del 1. divisionsklubber, som jeg havde mulighed for at tage til samt nogle andre udenlandske, gode klubber. Valget faldt her, da jeg kunne se mig selv her 100 procent. Jeg kan se mig selv i spillestilen, og jeg følte, at det spillede med træneren, og omgivelserne er gode, fortæller den 20-årige angriber, som nåede otte Superligakampe for AGF med et enkelt mål til følge.

Dermed kom vi rundt om dagens hviieste nyheder. Hav en topfed torsdag.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.