Foto: Matti Kronborg

AGF-dronen: KSDH.dk beklager at have bragt usandt læserbrevDagens AGF-drone er ankommet, og i dag er der stor optakt til søndagens Superliga-opgør i Odense.

Dementi: KSDH.dk beklager læserbrev

I dag bragte vi her på KSDH.dk et læserbrev som en læser havde tilsendt os. I læserbrevet hævdede læseren, at der ikke havde været repræsentanter fra AGF tilstede i Nørresundby ved præsentationen af Henning Jensens statue, hvilket vi kan forstå er langt fra sandheden. Iflg. AGF var der hele fire AGF’ere tilstede i Nørresundby.

Vi lægger os fladt ned og beklager, at vi i dag bragte læserbrevet som ikke havde nogen berettigelse.  Det burde vi have faktatjekket inden vi bragte læserbrevet. Vi beklager og tager ved lære af vores fejl.

 

Optakt til OB – AGF

– Ingen vidste, hvad man skulle forvente fra OB i denne sæson. Fodbolddirektør Bjørn Wesstrøm har foretaget store udskiftninger i cheftræner Andreas Alms spillertrup. Hele otte nye spillere er blevet føjet til truppen. Heriblandt den ghanesisk-hollandske Leeroy Owusu, den svensk-lebanesiske Rami Al-Hajj, den haitiansk-amerikanske Don Deedson og senest den engelsk-jamaicanske Tyler Burey.

Sådan lyder indledningen om OB’s mange indkøb, som er landet i Odense denne sommer. Læs mere om dem, AGF og OB’s indbyrdes opgør og meget mere her: OB – AGF optakt: De Hviie skal jagte tre point i Odense.

Spillerne takker fansene på Ceres Park
Foto: Kronborgfotos

 

Det var alle dagens hviie nyheder. Hav en klasse weekend derude!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.