Foto: Kronborgfotos

AGF-dronen: Lyden AGF, Rösler-interview og reportage


| Jonas Roulund |

En sand oktober-tirsdag er over os, og her har du dagens vigtigste AGF-nyheder.

Der er podcast, reportage og interviews oven på weekendens remis mod FCK, og så er Rundens Hold uden AGF’ere i denne omgang.

God læselyst!

Reportage: You Make Me Go Crazy

– Med lav sol over Aarhus marcherede vi i samlet trop mod Ceres Park til braget mellem landets to største byer. Det udviklede sig til et festfyrværkeri på lægterne og en lige-ved-og-næsten-oplevelse på grønsværen.

Sådan skriver Clovis Lukunku i dagens reportage, der tager dig med tilbage til søndagens fanmarch og kamp på Ceres Park lige her: Reportage: You Make Me Go Crazy

Pyroteknik på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Uwe: Målmandssituationen er åben

Kampen om at starte i AGF’s mål til næste Superligakamp er pivåben, fortæller Uwe Rösler.

Jesper Hansen blev ellers foretrukket til kampen mod FCK, men nu har Peacock-Farrell to landskampe til at overbevise om, at han skal tilbage i målet, når Lyngby venter om et par uger.

– Vi har en kamp mod Holstein Kiel og Bailey Peaock-Farrell har to kampe med Nordirland. Efter landskampspausen kan vi evaluere, siger Rösler blandt andet.

Lyden AGF: Kradser krisen?

Lyden AGF er ude med et nyt podcastafsnit, hvor transferstrategi, taktik og spillervalg debatteres, mens der selvfølgelig også uddeles Pokaler og Galehuse.

Du kan høre afsnittet – inklusiv interviews med Mortensen og Serra – lige her:

Øvrige medieomtaler af AGF

Rundens Hold bliver desværre uden AGF’ere i denne omgang. FCK’s Elias Jelert er til gengæld en del af de udvalgte.

En anden FCK’er har fået medhold i klubbens klage over det røde kort, som han fik i kampen mod AGF. Kevin Diks slipper dermed for karantæne, skriver fck.dk.

Nu venter landskampspausen, og hvis du vil have overblikket over AGF’ere i landsholdsaktion, så kan du finde det på agf.dk.

Således kom vi rundt om dagens hviieste nyheder. Hav en tjekket tirsdag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.