Foto: Kronborgfotos

Uwe Rösler: – Jesper har set god udBailey Peacock-Farrell var søndag aften tilbage i truppen for AGF, men på trods af det var det Jesper Hansen, der startede i målet mod FCK.

Det var nok til fleres store overraskelse, at Jesper Hansen søndag aften startede i målet frem for Bailey Peacock-Farrell. Den nordirske målmand har de seneste to kampe afsonet karantæne, efter han fik rødt kort mod Brøndby den 17. september.

Søndag aften var han igen til rådighed for cheftræner Uwe Rösler, der dog valgte at stille med Jesper Hansen fra start.

Uwe Rösler forklarede efter kampen, hvorfor han valgte at starte med sin mest rutinerede keeper i målet.

– Jesper har set god ud. Jeg var tilfreds med det solide indtryk, jeg fik af Jesper. Vi har altid talt om konkurrence. Så jeg besluttede – i forhold til momentum og med kun en kamp til landskampspause – at beholde Jesper Hansen i målet. Jeg snakkede med dem begge og forklarede min beslutning, sagde Rösler efter kampen.

Jesper Hansen i kamp for AGF.
Foto: Kronborgfotos

Alt er fortsat åbent

Valget af Jesper Hansen er dog ikke ensbetydende med, at han er det sikre førstevalg, når Uwe Rösler næste gang vælger, hvem der skal starte i buret.

– Vi har en kamp mod Holstein Kiel og Bailey Peaock-Farrell har to kampe med Nordirland. Efter landskampspausen kan vi evaluere, siger Rösler og uddyber.

– Jeg ønskede ikke at lave en masse ændringer inden kampen, og Jesper ved, hvordan man spiller mod FCK, så det var grunden til han startede, fortæller cheftræneren efter 1-1 kampen mod FC København.

Det bliver dermed spændende at se, hvem der starter i målet, når AGF møder Lyngby på den anden side af landskampspausen. AGF tester formen med Hansen i mål på torsdag mod Holstein Kiel, mens Peacock-Farrell skal i kamp for Nordirland den 14. oktober og 17. oktober.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.