Patrick Mortensen i sin karakteristiske jubel efter en scoring på Ceres Park (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

AGF-dronen: Lyden AGF, Mortensen drømmer og stakkels journalister


| Jonas Roulund |

AGF gør klar til storkamp på søndag, og Mortensen drømmer stort sammen med resten af Aarhus. Her er dagens AGF-overblik.

Bølgerne har knap lagt sig fra storsejren i søndags, før vi nu ser frem mod næste vigtige slutspilskamp. Her er dagens drone med alt det bedste om AGF.

God fornøjelse!

Diabetes på dagsordenen

Inden vi tager hul på de dagsaktuelle overskrifter, så får du lige en sundhedsmæssig nyhed fra AGF. Klubben indgår nemlig et samarbejde med de Danske Steno Diabetes Centre for at sætte fokus på diabetes og mænds generelle sundhed.

– Vi ønsker at skabe mulighederne for en positiv forandring hos vores mange fans og gøre opmærksom på vigtigheden i at passe på sig selv. Det er også en del af vores værdisæt som klub, at vi er ansvarlige og bruger den sammenhængskraft, vi har som klub, til at gøre en positiv forskel i vores nærområde – det kan vi gøre via dette nye spændende samarbejde med Steno Diabetes Centrene, siger bæredygtighedsansvarlig i AGF, Sine Hausner.

Allerede på søndag kan du blive kontaktet i forbindelse med det nye samarbejde, da Steno Diabetes Center Aarhus vil være til stede og indsamle data gennem interviews og spørgeskemaer blandt publikum i en højere sags tjeneste.

Sæt lyd til AGF

Der er rigeligt lytteguf til dig i dag, så du må hellere komme i gang med det samme!

Lyden AGF evaluerer Viborg-kampen og ser frem mod FC Nordsjælland i deres ugentlige format, mens Transfervinduet og Sladderligaen drøfter Bisseck-nyt og medaljehåb.

Vi har vores skribent, Alexander Hjorth med hos Lyden AGF, som du kan lytte til lige her:

Mortensen og Poulsen drømmer stort

Både Patrick Mortensen og Nicolai Poulsen har snakket med Discovery+ om den aktuelle situation i Aarhus, hvor medaljedrømmene lever i bedste velgående efter søndagens vigtige sejr.

Nu venter FC Nordsjælland på søndag, og vi må holde begge ben solidt plantet på jorden, fortæller Mortensen blandt andet.

– Vi drømmer jo, det gør alle, men vi har benene solidt plantet på jorden og ved, at vi har fire svære kampe foran os. Så vi må spille en kamp ad gangen og fokusere på os selv, siger kaptajnen.

De stakkels journalister

Vores skribent, Simon Fenger, har i dag begået en blog om medaljehåb og mandagstræner-betragtninger fra Øvre C, der blandt andet prikker lidt til journaliststanden, som så gerne vil have os til at sige, at vi vinder guld i år.

– Søndagens stensikre sejr over Viborg har bragt os steder hen, jeg simpelthen ikke kan huske, vi har været tidligere. Rent pointmæssigt er vi er nu det hold med flest point i foråret. Med fire runder tilbage er vi kun fire point efter nr 1. På C øvre hørte jeg helt seriøst folk begynde at råbe olé i slutminutterne af kampen!! Hvis det her er en drøm, så lad mig sove videre tak!, skriver Fenger blandt andet.

Det var alt for i dag – hav en skøn hvii vippedag!

 

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.