Patrick Mortensen gør honnør på Ceres Park (Foto: Matti Kronborg)

Paddy: Dejligt at kunne drømme stort


| Jonas Roulund |

Kaptajn Mortensen glæder sig over holdets nuværende succes og nyder tilværelsen som topscorer efter en hård sæson sidste år.

Patrick Mortensen ligger igen alene i top på topscorerlisten med sine 14 sæsonscoringer, og samtidig er AGF i en gunstig position i forhold til at sikre sig medaljer for anden gang på tre år.

Alt sammen noget, der kan mærkes, når man bor i en fodboldgal by som Aarhus, fortæller anføreren til Discovery+:

– Aarhus er en vild by. Jeg kan godt mærke, at folk drømmer helt vildt, og jeg får mange positive beskeder på de sociale medier, om at nu skal vi gå efter det ene og det andet, siger Mortensen, som sendte endnu et straffespark i kassen mod Viborg forleden.

Det mål var medvirkende til, at De Hviie nu kan gå ind til de sidste fire kampe med tro og drømme om det helt store.

– Vi drømmer jo, det gør alle, men vi har benene solidt plantet på jorden og ved, at vi har fire svære kampe foran os. Så vi må spille en kamp ad gangen og fokusere på os selv, siger Paddy.

Dufter det af guld?

Mange journalister har forgæves prøvet at få AGF’erne til at sige, at de går efter mesterskabet efter den flotte sejr over Viborg, men hverken Rösler, Mølgaard eller Mortensen vil tage munden for fuld i den aktuelle situation:

– Vi har en ambition om at ende i top tre, og det kan nå at ændre sig til det værre eller det bedre. Lige nu nyder jeg det bare. Det er mega sjovt for tiden, og det er fedt, at vi ikke har noget at tabe, men kun har noget at opnå, fortæller anføreren, som drømmer om endnu en medaljefest a la den, vi fik tilbage i 2020 med bronzemedaljerne.

– Det er fedt, at vi har sat os selv i en position, hvor vi kan have lov at drømme. For et år siden stod vi et helt andet sted, og det er vigtigt at huske på, hvor vi kommer fra, fortæller topscoreren.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.