Foto: Matti Kronborg

AGF-dronen: Karakterer, reaktioner og Spelmann i fokus


| Jonas Roulund |

AGF hjemtog en sejr i gårsdagens dyst mod oprykkerne fra Hvidovre, hvilket vi selvfølgelig behandler i dagens hviie nyhedsoverblik.

Vi ligger nummer 3, Mortensen er i gang, og Poulsen har indledt dialog med klubben om sin kontrakt.

Her er ugens første hviie overblik.

God fornøjelse!

En bøvlet kamp gav tre point

Kaptajn Mortensen gav os noget at smile af, da han i går afsluttede et flot gennemspillet angreb, og sendte De Hviie i front efter 25 minutters spil på Pro Ventilation Arena. Men det blev ellers ikke den kønneste fodboldkamp, hvilket Mortensen også selv erklærer sig enig i:

– Hvidovre gør det godt, og jeg føler ikke, at vi er helt sikre på sejren, før vi går ind i de sidste 3-4 minutter. Det er vigtigt, at vi får scoret til 2-0 og her dræber vi måske lidt momentum. Og det var en vigtig sejr for os i en lidt bøvlet kamp, siger kaptajnen blandt andet.

Også midtbaneslideren, Nicolai Poulsen, var glad for, at det lykkes at hive de tre point med hjem:

– Det var forventeligt, at det blev en grim kamp. Vi vidste godt, det ikke var nemt at komme til Hvidovre og spille. Det viste de også i første halvleg, hvor de var gode med det, de kom med, og hvor vi var knap så gode til det, vi gerne ville, fortalte Poulsen efter kampen.

Her kunne han samtidig fortælle lidt nyt om sin kontraktsituation. Du kan læse det hele her: Poulsen: Vores omgang med bolden skal være bedre

Nicolai Poulsen, AGF.
Foto: Matti Kronborg

Tobias Bech er KSDH’s Man of the Match

I Facebook-gruppen KSDH – Gruppen for AGF Fans, nåede folket til enighed om, at indskiftede Tobias Bech var kampens spiller med 34 % af stemmerne. Herefter følger Felix Beijmo (24 %) og Thomas TK Kristensen med 13 % af stemmerne.

Han kom ellers først ind efter en times spil, så det er ganske imponerende lavet af vores nyindkøb.

Tobias Bech afslutter mod mål i kamp mellem Hvidovre og AGF.
Foto: Matti Kronborg

Livet som Hvidovre-spiller kan være hårdt

En mand, der til gengæld blev solgt fra AGF for flere år siden er Martin Spelmann, og han ville også i overskrifterne efter kampen, da han mente. Poulsen filmede for meget:

– Tøsedreng. Det er ulækkert at spille på den der. Han gør alt, han kan. Det er en del af spillet, og det ved han også godt., sagde vores tidligere midtbanemand, som i dag tørner ud for Hvidovre IF til de fremmødte medier.

Til gengæld var vores egen cheftræner mere respektfuld overfor oprykkerne:

– De gjorde det rigtig godt og var velforberedte. De gjorde det svært for os og stressede os i starten af kampen, sagde han efterfølgende til bold.dk.

Og således kom vi rundt om de hviieste nyheder i byen. Hav den dejlig mandag.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.