Foto: Matti Kronborg

Mortensen: Vigtig sejr i en lidt bøvlet kampSøndag eftermiddag vandt AGF igen over en oprykker, da man gæstede Hvidovre IF. Patrick Mortensen stod for AGF’s første scoring, og var generelt glad for De Hviies præstation.

AGF har været inde i en hektisk periode med mange kampe på kort tid, hvilket anføreren også siger har sat sit aftryk på spillerne.

– Det var vigtigt for os, at få den her med inden nogen tiltrængte fridage oven på en fed, men også lidt hård periode med mange kampe, siger Patrick Mortensen til agf.dk.

Et svært sted at spille

Hvidovre leverede i seneste sæson en uventet oprykning, hvilket sendte dem tilbage i Superligaen, for første gang siden 1997.

– Det var ikke nemt. Det er et svært sted at spille her i Hvidovre, som kommer med momentum oven på oprykningen og så har den første hjemmekamp foran deres eget publikum. Så vi er oven ud tilfredse med, at få de tre point, sagde Patrick Mortensen efter kampen, hvor anføreren selv kom på tavlen med et fantastisk flot mål efter godt AGF-opspil i 1. halvleg.

Patrick Mortensen scorer til 0-1 i Hvidovre, 6/8/23
Foto: Matti Kronborg

Indskiftede Magnus Knudsen fik scoret sit første mål for AGF, hvilket cementerede De Hviies anden Superliga-sejr i sæsonen.

– Hvidovre gør det godt, og jeg føler ikke, at vi er helt sikre på sejren, før vi går ind i de sidste 3-4 minutter. Det er vigtigt, at vi får scoret til 2-0 og her dræber vi måske lidt momentum. Og det var en vigtig sejr for os i en lidt bøvlet kamp, sagde Mortensen efter dagens kamp.

Sejren betyder, at AGF indtager ligaens 3. plads pt. På søndag venter SIF hjemme på Ceres Park til næste omgang Superliga-bold.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.