Gift Links tordner ned af venstrefløjen på Ceres Park (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

AGF-dronen: Finsk talent på prøve og eftertragtede Anderson


| Jonas Roulund |

Solen skinner for fjerde uge i træk, og dagens AGF-overblik er klar med alt det vigtigste om Byens Hold.

Vi har haft et af Finlands største talenter til prøvetræning, og så er der mere transferdebat i dagens nyhedsoverblik.

God læselyst!

Matias Siltanen til prøvetræning i AGF

Den 16-årige finne, Matias Siltanen, har været til prøvetræning i AGF i en uges tid, og han har i den forbindelse givet interview til sin klub – KuPS:

– Selve prøvetræningen har været vellykket. Jeg har været tilfreds med min egen præstation, og jeg har fået mange positive tilbagemeldinger fra træneren, fortæller han blandt andet.

Siltanen er et af Finlands største midtbanetalenter, og det bliver derfor interessant at følge udviklingen og klubbernes kommunikation herfra.

Hvem skal erstatte Bisseck?

I dag kan du blive klogere på, hvem AGF bør hente for at forstærke forsvaret, når Yann Bisseck ryger i løbet af transfervinduet.

Rasmus Thomsen har samlet en liste over mulige afløsere til midterforsvaret, men også set på, hvor man eventuelt kunne forstærke sig på de to wingbacks.

– Konklusionen må derfor være, at AGF skal på markedet efter mindst én midterforsvar, gerne en der bruger sit venstreben mere end sit højre. Derudover skal man forsøge at lave en fast aftale med Felix Beijmo og evt. købe en ny spiller, der kan vise sig stærkere end Links/Kahl på venstre wingback, skriver Thomsen blandt andet.

Du kan se hele listen over bud på nye emner til AGF’s forsvar her.

Lyt til KSDH

I går bragte vi et spændende interview med AGF’s bestyrelsesmedlem, Katja Moesgaard på KSDH TV, og hvis du er mere til podcasts, så kan du også lytte til interviewet.

Du skal blot søge efter KSDH – En Podcast om AGF og KUN AGF , der hvor du normalt finder dine podcasts.

https://open.spotify.com/episode/76LPK7S0aPyuiVGlTTPIyl?si=0692cdd94d8a4141

 

Ombejlede Anderson

Vi runder dagens nyhedsoverblik af med endnu en transferhistorie fra rygtebørsen – den normalt velinformerede islandske journalist, Orri Rafn Sigurdarson, beretter nemlig, at Mikael Anderson er i søgelyset hos flere klubber rundt omkring i Europa.

Dermed kom vi rundt om dagens hviie overblik. Hav en lækker tirsdag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.