(Foto: Jonas Roulund/KSDH.dk)

16-årig finne til prøvetræning i AGF


| Jonas Roulund |

Matias Siltanen fra finske Kuopio Palloseura, KuPS, færdiggør i dag en uges prøvetræning på Fredensvang, hvor han er blevet set an af diverse trænere.

Den lovende 16-årige finne, Matias Siltanen har spillet en enkelt kamp for KuPS i den bedste finske liga i denne sæson. Han beskrives som en af Finlands mest lovende talenter og gør sig på midtbanen for klubben nordpå.

Nu har han været forbi Fredensvang i en uges tid og færdiggør i dag sit prøveophold hos AGF.

– Selve prøvetræningen har været vellykket. Jeg har været tilfreds med min egen præstation, og jeg har fået mange positive tilbagemeldinger fra træneren, fortæller han til KuPS’ hjemmeside.

Midtbanespilleren har flere U-landskampe under bæltet. Han har således optrådt fem gange for U15-landsholdet, mens det er blevet til syv kampe for det finske U16-landshold.

Kontrakten med KuPS løber til 31. december 2024, og Siltanen selv tager kontakten med AGF med ophøjet ro i interviewet med den finske klubs egne medier:

– Efter testen vil vi stadig overveje, om klubben ville være et godt sted at udvikle sig. Det haster ikke med beslutningen, men vi er positive omkring situationen, siger Siltanen, der altså har været i Aarhus siden den 6. juni og nu vender snuden hjemad.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.