Foto: Laura Hjørringgaard

AGF-dronen: Blogs, podcast, Rundens Hold og Tingager med nyt barn


| Jonas Roulund |

Vi går lidt bagom de seneste dages begivenheder i dette nyhedsoverblik, hvor et par AGF’er også skal have lykønskninger med på vejen.

Mikkel Duelund blev far forleden, og det tyder på, at der snart kan komme et helt AGF-hold op at stå i vuggestuen, for nu har Frederik Tingager fået sit andet barn.

Men nok om børnesnak – der er også masser af fodboldrelateret nyt i dagens overblik – god fornøjelse!

Tillykke til Tingager

Frederik Tingager blev den 10. august – tre dage inden han spillede fuld tid mod Silkeborg – far til sit andet barn, og der skal selvfølgelig lyde et enormt stort tillykke til den langlemmede forsvarsgeneral herfra.

En anden, der skal have en lykønskning med på vejen er Mikael Anderson, som er udtaget til 3F Superligaens Rundens Hold. Stærkt arbejde at vores kreative islænding.

Kommentar: Patrick viser formatet

I går udsendte kaptajn Mortensen en besked til alle fans, om at man ønsker opbakning til samtlige spillere – i medgang og modgang.

Anføreren oplevede, at der var blevet buhet, da Mikael Anderson overlod bolden til Janni Serra i straffesparkssituationen ved stillingen 2-2.

Det viser format, at Mortensen forsvarer sin angrebskollega på denne måde, og det har Alexander Witved skrevet en kommentar omkring, som du kan læse her: Kommentar: Anføreren viste format – Paddy har talt!

Du kan i samme omgang tjekke samme skribents analyse af opgøret mellem AGF – Silkeborg IF: Analyse: Der skal altså mere til, hvis man vil være med i toppen

Lyden AGF har besøg af Rasmus Wallbridge

Lyden AGF er klar med et nyt afsnit, hvor Silkeborg-kampen dissekeres i selskab med AGF-fan og entertainer, Rasmus Wallbridge.

Panelet består desuden af Rasmus Thomsen, Martin Johannes Haastrup Madsen og Alexander Hjorth Jensen.

Du kan lytte til hele baduljen lige her:

I morgen kan I blandt andet se frem til et større interview med U19-træneren Niki Zimling om sæsonforventninger, arbejdsmetoder og talentudvikling i AGF på lyd og skrift.

Hav en toptjekket tirsdag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.