Foto: Kronborgfotos

Kommentar: Anføreren viste format – Paddy har talt!


| Alexander Witved | ,

Da Patrick Mortensen mandag gik ud og kritiserede de tilskuere, som kom med buh-råb, da tyske Janni Serra fik bolden ved det afgørende straffespark, viste han samtidig også sin store betydning for AGF.

Den opmærksomme læser af disse blogs på KSDH.dk vil vide, at undertegnede ofte har kritiseret Paddy, fordi indsatserne nok ikke har været der, hvor det kunne være ønsket – men den pressemeddelelse der kom mandag, den viste format.

Hvor er det fantastisk, at anføreren træder i karakter og sender et klart signal til omverdenen, om hvad værdierne er i AGF.

AGF's offensive trio, Tobias Bech, Mikael Anderson og Patrick Mortensen, fejrer en scoring.
Foto: Matti Kronborg

Man støtter hinanden, hvis nogen vælter, hjælper man dem op, og så står man sammen om det projekt, der lige nu er i gang på Fredensvang!

Det har han gjort, siden daværende AGF-træner David Nielsen hentede ham hjem til Danmark fra Sarpsborg, og hurtigt blev han en del af ledergruppen omkring klubbens Superligahold.

Formatet er stort

En af mange grunde viser denne meddelelse.

For når en af hans direkte konkurrenter i front på ingen måde modtager respekt og opbakning fra hjemmepublikummet, så viser anføreren det, der kendetegner ham og har gjort det hele vejen igennem i AGF!

Ikke bare som en stærk målscorer, men også som ham, der trækker holdkammeraterne sammen når det kræves, eksempelvis ved mål imod.

Det er og har altid været ham som med trøjen på, har udtalt sig meget professionelt i medierne, og ham der udadtil tegner et stærkt billede af AGF.

Patrick Mortensen får et alvorsord med dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

Både når det går godt, når det går rigtig skidt og midt imellem. Altid rolig, klar og tydelig og aldrig provokerende eller med kant. Med andre ord; den perfekte anfører!

En AGF-legende

Derfor er Paddy for længst blevet mere end en fodboldspiller og målscorer på AGF’s hold, en spiller man vil huske mange år efter, han er stoppet.

Spilleren der fremstod sådan som logoet kræver det, og som anføreren klubben altid kan regne med, og det beviste han igen mandag.

Han er en levende legende, han er Paddy, og han er AGF som det altid skal være…

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.