• Forside
  • AGF Nyheder
  • AGF-dronen: Bag fjendens linjer, billetmuligheder mod BIF og Polle-interview

Nicolai Poulsen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

AGF-dronen: Bag fjendens linjer, billetmuligheder mod BIF og Polle-interview


| Jonas Roulund |

Dagens drone cirkler om medaljekampene, hvor AGF i går kunne meddele, at Brøndby-opgøret allerede er udsolgt. Her er dagens GF-overblik.

Hvordan kunne det ske!? Er du en af de mange, der står tilbage uden billet til sæsonens sidste kamp den 4. juni, så er det nok en god idé at få dig meldt ind i facebookgruppen “AGF Billetter – Køb/Salg/Bytte” hurtigst muligt!

God jagt!

Udsolgt til AGF – Brøndby IF

Tingene tog fart i går, da AGF midt på dagen meddelte, at der var godt gang i salget til sæsonens sidste kamp. Få timer senere kunne de nemlig skrive ud, at kampen er udsolgt.

Dermed er alle pladser altså taget, men sæsonkortholder og billetindehavere, der er forhindret i at møde op søndag den 4. juni kl. 17 er i fuld gang med at videresælge deres pladser.

Du bør derfor tjekke vores facebookgruppe ud, hvor du kan blive en af de heldige, som alligevel får en plads til den potentielle mesterskabsfejring!

Hvad siger FCN til det hele?

Vi har taget en snak med noget så sjældent som en FC Nordsjælland-fan om det kommende opgør. AGF mod FCN. Tredjepladsen mod førstepladsen. Det bliver næsten ikke større.

– Indtil i mandags, hvor vi ikke vidste, hvor vi stod, der var jeg i tvivl. Men med den præstation i mandags, er jeg ikke i tvivl om, at vi er så meget stærkere end de andre hold. Men I har fandme også noget selvtillid i bagagen, den var rigtig vigtig mod Viborg, og for min skyld må I meget gerne tage 2. pladsen. FCK skal bare så langt ned som muligt!, siger Rasmus, og det kan vi jo godt blive enige om – det med FCK altså.

Kampen mellem AGF og FCN står på Ceres Park på søndag med kampstart klokken 18. Fire point skiller de to hold med fire kampe tilbage.

Polle: Byen står i flammer!

De mange fans på lægterne bemærkes også af spillerne. Nicolai Poulsen glæder sig over den store opbakning og fortæller, at det giver et ekstra boost til mandskabet:

– Byen er ved at gå op i flammer. Det kan vi jo godt mærke os spillere. Der er en hype lige nu omkring AGF og den situation, som vi er i, og det er jo kun fedt, fortæller midtbanemanden til Discovery+.

Og således blev vi klar til torsdagens hviie aftenhimmel! God dag til dig!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.