• Forside
  • AGF Nyheder
  • AGF-dronen: 14-årig AGF’er imponerer i Ajax og Rösler vil slå igen mod FCK

Foto: Matti Kronborg

AGF-dronen: 14-årig AGF’er imponerer i Ajax og Rösler vil slå igen mod FCK


| Jonas Roulund |

Dagens hviieste nyheder er samlet til dig her på ugens vippedag.

AGF inviterer strandede tilskuere til pokalkamp i Ishøj, Rösler er klar til FCK, Lyden AGF drøfter den aktuelle situation i- og omkring klubben, og så er der blog på menuen.

God fornøjelse!

Mikkel Bro Hansen tordner derudad

Den 14-årige AGF’er, Mikkel Bro Hansen, har haft en pænt vild måned.

Først fik han debut for AGF’s U19-hold, så blev han inviteret en tur til Ajax for at prøvetræne lidt dernede, og i går scorede han så 6(!) mål i en testkamp for hollændernes U15-hold.

Du kan læse mere om angriberens bedrifter lige her: Mikkel Bro Hansen imponerer med seks mål i kamp for Ajax

Lyden AGF: Farvel til top seks

KSDH’s podcast, Lyden AGF, er klar med et nyt afsnit, hvor Viborg-nederlaget og den tabte plads i top seks vendes en omgang, og så ses der selvfølgelig frem mod weekendens opgør mod FCK.

Du kan høre afsnittet lige her:

Hvad gør vi nu, lille du?

En bekymringsrynke må begynde at dannes i Uwe Röslers pande efter en måned uden sejre i Superligaen, men han ser nu alligevel frem mod weekendens kamp med optimisme:

– Søndag er en vigtig kamp for os og vores gæster. FC København tabte også deres seneste Superliga-kamp og vil gerne slå tilbage, siger han blandt andet.

Uwe Rösler forlader græstæppet i Parken.
Foto: Matti Kronborg

En anden, der har gjort sig tanker om mulighederne for sejr over FCK, er Mikkel Gyngstrup, som har skrevet en blog med tre fokuspunkter for AGF i den aktuelle situation: Blog: Tre nedslag efter nedturen i Viborg

AGF inviterer strandede fans til pokalkamp i Ishøj

AGF møder 3. divisionsholdet Ishøj IF den 2. november klokken 18 i Oddset Pokalens 4. runde, og her har De Hviie fans, som strandede ved Farøbroen i seneste pokalrunde, mulighed for at hente gratis billetter.

– Hvis man er en af dem, der blev fanget i trafikken og ikke nåede kampen i Nykøbing – og stadig har mod på en ny pokal-udekamp – så giver vi billetten til 4. runde kampen i Ishøj den 2. november, skriver AGF i dag.

Kampen afvikles med mobiltribuner på Ishøj Stadion, og der forventes op mod 3000 tilskuere til kampen.

Således kom vi rundt om dagens hviieste nyheder. Hav en vidunderlig vippedag.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.