• Forside
  • AGF Nyheder
  • Video: AGF-fans sender passionerede peptalks og hilsner inden pokalfinalen

Foto: KSDH.dk

Video: AGF-fans sender passionerede peptalks og hilsner inden pokalfinalen


| Jonas Roulund |

Pokalfinalen 2024 står for døren, og i den forbindelse har KSDH-redaktionen indsamlet videohilsener fra nær og fjern fra AGF-fans og Aarhus-personligheder. Se videoen og kom i stemning til en stor og historisk Kristi Himmelfartsdag her.

København bliver aarhusiansk for en dag, når AGF-fans marcherer gennem gaderne og besætter Fælledparken inden pokalfinalen 2024 mellem SIF og AGF den 9. maj.

AGF-fans i hele verden følger med, når kampen fløjtes i gang klokken 17.00, og KSDH.dk har indsamlet hilsener og peptalks fra en lang række personer med store følelser for De Hviie.

Foto: Kronborgfotos

– Det her, det er en af de allervigtigste kampe nogensinde for AGF og for os fans, siger journalisten Rasmus Tantholdt i klippet, mens rapperen USO bakker op:

– Alt det, I kan se herude foran Parken, det er jeg sikker på, vi får til at ligne Stadion Allé!

Du får også hilsener fra Tossehjørnet, Årets Fan 2023, Lyden AGF, Jøden, AGF’s bestyrelse, Samlet for Aarhus, diverse politikere, Pølsemanden Niels, AGF Fanclub Aarhus og så bakker tidligere spillere op fra hele Europa – TK, Jovanovic, Duin og Daghim er med, ligesom legender som Bo Harder, Claus Christiansen og Henrik Mortensen byder ind.

Se alle de passionerede peptalks og AGF-videohilsener før pokalfinalen lige her:

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.