Skip to main content


Viborg venter: Får vi Janni at se på toppen?


| Jonas Roulund |

I dag fortsætter Superligaholdets forberedelser med en træningskamp mod Superligarivalerne fra Viborg FF. Kampen bliver desværre ikke livestreamet, men man kan tage turen til Vildbjerg, hvis man vil se lidt dejlig sommerbold.

Selvom Yann Bissecks transfer fylder de fleste overskrifter for tiden, så må vi ikke glemme de spillere, der stadig skal optræde for De Hviie.

Indtil nu er det blevet til 1-1 mod SC Weiche Flensburg, en 0-2 sejr over FC Fredericia og en 2-1 sejr over AC Horsens i opstarten.

I dag fortsætter forberedelserne frem mod den nye sæson, når Viborg FF  står for tur i en træningskamp, der spilles i Vildbjerg.

Her vil der være fri entré, og det kan måske godt betale sig at tage turen til Vestjylland, da kampen ikke livestreames.

Kampfakta

Spillested: Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, Sports Alle 6, 7480 Vildbjerg.

Tidspunkt: Kl. 15:30

Forventet startellever:

Som sædvanligt vil Rösler nok ryste posen for at få set alle spillere an her i opstarten, og der vil blive skiftet rigeligt ud. Vi må dog forvente, at cheftræneren efterhånden skal til at nærme sig en idealopstilling, og vores bud på en startopstilling ser derfor således ud:

3-4-3: Hansen – Mølgaard, Tingager, Kristensen – Beijmo, Poulsen, Knudsen, Links – Bjur, Bech, Mortensen.

Vi må forvente at få AGF’s nyindkøbte angriber Janni Serra at se i dag, mens Michael Akoto, Mikkel Duelund, Mads Emil Madsen og de unge gutter såsom Daghim, Hutters, Kristensen og Sauer også må forventes at få minutter i benene i løbet af 2. halvleg.

Sommerens sidste testkamp spilles på søndag den 16. juli på Ceres Park. Her venter FC Midtjylland klokken 14.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle