Skip to main content


Foto: AGF.dk

Janni Serra: Jeg er en klassisk 9’erTidligere på dagen præsenterede AGF tilgangen af den store tyske angriber Janni Serra. Nu sætter han selv ord på skiftet.

Skiftet til AGF kom ud af den blå luft, for de fleste udenfor AGF. Interessen for Janni Serra er dog ikke opstået over natten.

– Jeg har haft en del samtaler med Uwe og med Stig, hvor de har fortalt om klubbens planer og ambitioner og givet udtryk for, at de meget gerne ville have mig til klubben. De har været meget ivrige og overbevisende, og det har været vigtigt for mig at mærke deres interesse. Derfor er jeg også glad for, at det hele nu er faldet på plads, og jeg ser frem til at spille for klubbens fans, som jeg har hørt meget godt om, siger Janni Serra.

En smuk by

Janni Serra skal være med til at holde AGF oppe i det fine selskab, hvor klubben sidste år snuppede bronzemedaljen for næsen af Viborg FF. En opgave angriberen ser frem til.

– Jeg vil gøre mit til at indfri de mål, som klubben har. Sidste sæson var rigtig god med bronzemedaljerne. Hvis jeg kan bidrage til, at vi kan gentage – eller endda forbedre – det, vil det være super, siger klubbens nye angriber, der også glæder sig til at flytte til byen.

– Jeg kender ikke så meget til Aarhus, men jeg har hørt mange gode ting om byen. Det er en meget smuk by. Dét, jeg har set indtil videre, tiltaler mig meget, og jeg glæder mig til at lære byen bedre at kende.

En klassisk 9’er

Tyskeren er et ubeskrevet blad for de fleste i Danmark, men ud fra både angriberens egen og Stig Inge Bjørnebyes beskrivelse af tyskeren, så lyder han som en mand med mål i støvlerne.

– Jeg er en klassisk 9’er, der er meget bevægelig i boksen, kommer frem til chancer og scorer mål. Men jeg står ikke kun i boksen og venter på indlæg. Jeg deltager også i opspillet, fungerer som opspilsstation og er med til at sætte angrebene.

Janni Serras første opgave i den hvide trøje, bliver en testkamp mod AC Horsens på Fredensvang på lørdag kl. 13.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle