Foto: Matti Kronborg

Uwe: You party as hard as you play!


| Jonas Roulund |

Den tyske cheftræner er stolt. Stolt af sit hold, sin stab, og de tusindvis af fans. Efter dagens 3-3-resultat kan alle parter glæde sig over at være bronzevindere i sæsonen 2022/2023, og dét er noget, der skal fejres!

Uwe Rösler, mine damer og herrer! Sikke en succes, han har været siden ankomsten sidste år. I dag blev bronzemedaljerne en realitet efter at være sluttet som 10’er i sidste sæson. En stor præstation, som Uwe dog ikke vil tage hele æren for:

– Det her er en kæmpe sejr for alle. Fansene, byen, spillerne. Det er stærkt at komme tilbage efter at have været bagud 0-3, siger tyskeren.

Han kan takke Jelle Duin for det ene point. Hollænderen kom ind med 20 minutter tilbage og lavede to mål samt fremskaffede det straffespark, som Mortensen omsatte til scoring. Lejekontrakten står til at udløbe 30. juni i år, så hvad er planen egentlig med den 24-årige angriber?

– Vi ved, hvor han er, og hvor vi er, og jeg er rigtig glad for at se ham få succes og have den påvirkning, han har i dag. Vi har en meget god dialog, men der er mange aktører, der skal blive enige – spilleren, agenten, klubberne – så vi må se, hvad sker, fortæller Rösler.

Han og resten af holdet har nu en afslutningsmiddag, og spillerne kommer nok til at fejre bronzemedaljerne med en “lille” fest – og det skal der være plads til:

– You party as hard as you play!, som han siger med et stort grin, inden turen går ned i omklædningen til sejrssang.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.