Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Uwe: Vi skal være mere effektive


| Jonas Roulund |

Uwe Rösler var efter gårsdagens kamp hverken tilfreds med dommerpræstationen eller sine spillere.

10 kampe – tre sejre. Det er hvad AGF har skrabet sammen i sæsonens indledning, og det rækker til en 6. plads i Superligaen med 13 point.

Gårsdagens nederlag til Viborg FF gav dog stof til eftertanke for AGF’s tyske cheftræner, Uwe Rösler.

– Vi skaber mange chancer og har mulighederne for at score mere, men vi skal være mere effektive. Men offensivt var det bedre end i seneste Superliga-kamp og vi skulle ha’ haft mere ud af kampen. Men vi skal arbejde hårdt for målene i øjeblikket og det må vi blive bedre til. Vi kom tilbage i opgøret og skabte chancer, men uheldigvis fik vi intet med fra kampen. På mange måder var det en helt lige kamp, fortæller cheftræneren til AGF.dk.

Han understreger i samme omgang, at han ikke er enig i dommerens beslutning om at lade hjemmeholdets 1-0 scoring stå, da han både mener, der var frispark til Gift Links, og at Westergaard ikke skulle have lov at komme ind efter sin behandling og skabe overtalssituationen.

VAR-tjek til AGF-kamp.
Foto: Kronborgfotos

For passive efter udligning

Det lykkedes dog AGF at få udlignet ved Frederik Tingager – men igen bragte Viborg sig i front, og så sluttede det hele 2-1.

– Vi blev lidt for passive efter vores mål, og det må vi ikke. Men mine spillere gav alt, og vi må holde humøret højt, og så kæmper vi igen på søndag, hvor der venter os en vigtig kamp, siger Rösler.

AGF har nu fire point på til FCM på femtepladsen, mens Lyngby, Viborg og Randers er lige i hældene på De Hviie med 12 point hver. Næste kamp er hjemme mod FCK på søndag.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle