• Forside
  • AGF Nyheder
  • Uwe Rösler fra Spanien: – Det er hårdt, men nødvendigt for at få succes

Cheftræner Uwe Rösler giver interview til AGF TV (Screenshot: AGF TV)

Uwe Rösler fra Spanien: – Det er hårdt, men nødvendigt for at få succes


| Thomas Vedel |

Mens vi herhjemme i Smilets By de seneste dage har kunnet konstatere sne og slud udenfor vinduerne, melder AGF-lejren om godt vejr i Marbella – men også om hårdt arbejde på træningsbanerne.

AGF TV er heldigvis rejst med til sydens sol i Marbella, og sender nærmest dagligt postkort hjem til alle os der går og glæder os til at se De Hvide på græs igen.

I går, onsdag, var det således Eric Kahls og Uwe Röslers tur til at stå foran mikrofonen hos AGF TV på træningslejren, og de melder begge om fantastiske omgivelser og ømme muskler hos spillerne.

“Det går godt. Vi har trænet hårdt, med dobbelte træningspas hver dag næsten. Vi nyder vejret her i Marbella, så det er godt”, siger Eric Kahl til AGF TV og afslører at det tærer på musklerne.

Cheftræner Uwe Rösler konstaterer også, at det ikke er nemt, men nødvendigt:

“Det er ikke nemt. Det er ikke den rareste del ved at være en fodboldspiller i pre-season, fordi hver dag er der to træninger, nogle gange tre. Men det er nødt til at gøres for at få succes”.

AGF spiller i dag, torsdag, den første af to testkampe i Marbella. Modstanderne er ungarske Diósgyori VTK, og den kamp kan bl.a. følges via live blog her på KSDH.dk.

Se hele interviewet med Erik Kahl og Uwe Rösler her:

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.