Skip to main content


AGF vs Diósgyori VTK Live Blog: Første testkamp i Spanien


| Thomas Vedel |

I dag, torsdag d. 19. januar 2023 kl. 15:00, spiller AGF den første af to testkampe på træningslejren i Marbella, Spanien. Modstanderne er Diósgyori VTK fra den næstbedste række i Ungarn. Kampen live streames desværre ikke på nettet, men kan følges online via Live Blogs hos AGF og Aarhus Stiftstidende på Twitter.

AGF har de seneste dage befundet sig i sydens sol, nærmere bestemt i Marbella i Spanien, hvor den står på forberedelser til forårssæsonen i Superligaen.

I dag spiller AGF den første af to testkampe i denne uge, når De Hvide skal banke vinterrusten af mod ungarske Diósgyori VTK.

Dagens modstandere har hjemme i byen Diósgyőr, og spiller til dagligt i den næstbedste række i Ungarn. Her har de overvintret på førstepladsen i tabellen efter 20 kampe, hvoraf 14 er vundet, fem tabt og en endt uafgjort.

De ungarske modstandere er ligesom AGF i fuld gang med forberedelserne til forårssæsonen, og slog forleden tyske Bochum med 2-0 i en testkamp i Spanien.

AGF vs Diósgyori VTK Live Stream og Live Blogs

Kampstart: 15:00 – Torsdag d. 19. januar 2023

Desværre har det ikke være muligt for AGF at få hul igennem til et live stream fra dagens kamp i Spanien. Derfor udgår KSDH.dks planlagte Live Blog fra kampen desværre.

Til gengæld kan du få live opdateringer via Live Blogs hos både @AgfLive og @StiftenAGF på Twitter.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle