Foto: Kronborgfotos

Uwe Rösler er tilfreds med indsatsen efter pokalavancement


| Jonas Roulund |

AGF avancerede i går i pokalturneringen, da Nykøbing FC blev besejret med et enkelt mål. Cheftræneren er godt tilfreds med indsatsen på Falster.

Pokalkampe har sit eget liv, og selvom et Superligahold møder et 2. divisionshold, så kan man ikke tage noget for givet i disse knockout-kampe.

Derfor var Uwe Rösler da også ganske tilfreds med indsatsen efter 1-0 sejren over Nykøbing FC i går.

– Det er ikke nemt at spille forbi et dybtliggende forsvar, men det lykkedes vi godt med. Det havde nok gjort kampen nemmere at få scoret dér (i 1. halvleg red.), men vi gav dem ikke noget. Vi dominerede kampen og spillede meget på deres banehalvdel. Efter vi får målet, er der ti minutter, jeg ikke er helt tilfreds med. Vi spillede for mange lange bolde, men der kan man også se, vi gerne ville have sejren og beskytte den, forklarer Rösler til AGF.dk.

Uwe Rösler på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Beijmo på pletten

Efter 63 minutters spil skete der så endelig noget. Magnus Knudsen sendte et indlæg ind til Patrick Mortensen, som afsluttede og afkrævede en stor redning af hjemmeholdets målmand. Riposten var Felix Beijmo hurtigt over, og så stod der 1-0. Den føring holdt hjem, og cheftræneren glæder sig over den professionelle indsats af sit mandskab.

– Du kan se, der har været flere Superligahold, som har været i problemer, er kommet i forlænget spilletid eller straffespark. Vi var meget komfortable i store dele af kampen og jeg er meget glad for, vi gik videre. Vi skabte chancer, vi havde gode afleveringer. Ja, vi skulle have scoret flere mål, men jeg er tilfreds med at vi skabte chancer og spillede højt på banen. Og det var ikke et dårligt hold vi mødte, de klarer sig godt i ligaen, fortæller Rösler.

Efter opgøret trak AGF 3. divisionsholdet Ishøj i 4. runde. Den kamp afvikles en dag mellem den 30. oktober og 2. november.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.