Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Uwe om transfervinduet: Vi kan være stolte


| Jonas Roulund |

AGF har hentet, solgt og udlejet spillere på stribe i sommerens transfervindue, og cheftræner Uwe Rösler, er godt tilfreds med resultatet.

AGF fik hentet 10 spillere i sommerens transfervindue, og Uwe Rösler fortæller, at han er stolt over klubbens arbejde de seneste måneder.

– Klubben kan være virkelig stolt over at sælge spillere for så store beløb, og vi hjælper spillerne i deres karrierer. Jeg håber, alle tre lykkes i deres nye klubber, siger Uwe Rösler til bold.dk.

Du kan se alle AGF transfers fra sommeren 2023 her.

Har fået interessante spillere ind

Der var rekordstore salg, og der var vigtige handler på deadline day, og Uwe Rösler glæder sig over, at AGF er blevet en klub, som de store ligaer holder øje med.

– Salgene kommer på baggrund af gode præstationer fra de tre spillere, og vi er virkelig glade for at skrive historie med rekordsalget. Det vil hjælpe os til at udvikle klubben yderligere, men vi kan ikke hvile på laurbærrene, selvom vi har fået penge ind, fortæller han.

Yann Bisseck (Foto: Matti Kronborg)

AGF hentede Julius Bech og Mats Knoester på transfervinduets sidste dag. Sidstnævnte fik allerede debut søndag aften, og cheftræneren er godt tilfreds med sine nye spillere.

– Vi har fået nogle rigtig interessante spillere ind. De har brug for lidt mere tid, men jeg er rigtig glad for at få Mats Knoester ind, og han skal nok falde hurtigt til. Det var dejligt at se kemien mellem Janni og Paddy, fortæller tyskeren.

Debut Til Mats Knoester
Foto: Laura Hjørringgaard/Hjørringgaard Photo

Mats Knoester blev hentet på en lejeaftale med købsoption fra ungarske Ferencvárosi TC. Serra er hentet på en fri transfer, mens Julius Bech kommer til AGF fra italienske Spezia på en lejeaftale.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle