Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

Uwe og Anker er klar til at drille FCM


| Jonas Roulund |

Ulvene venter på Heden, men cheftræneren og forsvarsankeret er ikke bange. Her ser de frem til søndagens opgør mod ligaens sjetteplads.

Søndag klokken 20 går det løs på MCH Arena. FC Midtjylland mod AGF i det 58. indbyrdes Superligaopgør. Hjemmeholdet kommer fra et tæt program, hvor Legia Warszawa i torsdags blev for stor en mundfuld i Conference League. AGF’erne bør til gengæld møde ind med friske ben efter en god træningsuge.

– Vi ved, hvor svært det kan være at have et tæt kampprogram, som Midtjylland har, så det skal vi udnytte, siger cheftræneren, som dog også har respekt for weekendens modstander.

– Vi skal være klar fra start og udnytte de chancer, vi får. De er et godt hold, men vi ser frem til kampen og skal ud og bruge en masse energi, fortæller Uwe.

Uwe Rösler klapper af de fremmødte fans, efter AGF's 1-0 sejr på Ceres Park mod Lyngby, 27. august 2023
Foto: Matti Kronborg

Links tilbage og Anker klar til drillerier

Han råder over en trup, hvor Gift Links er tilbage fra sin skade, mens Mads Emil Madsen fortsat sidder ude, men vi skal dog ikke forvente at se sydafrikaneren fra start i morgen.

– Links er endnu ikke klar til at starte, men han kan forhåbentligt spille en rolle i kampen, siger cheftræneren.

Gift Links overvejer sine muligheder med bolden (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

Også Tobias Anker, der fik debut mod Lyngby BK glæder sig til et gensyn med den klub, hvor han fristede sin ungdomstilværelse.

– Kampen på søndag er lidt ekstra speciel, fordi det er mod FC Midtjylland. Jeg er ret gode venner med en del af dem, så jeg er sikker på, at jeg kan drille dem lidt, når vi har slået dem på søndag, siger den 22-årige forsvarskæmpe.

Kampen mellem FC Midtjylland og AGF spilles søndag klokken 20 på MCH Arena.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle