Foto: Matti Kronborg

Uwe: Intet bedre end en “fucking ugly 1-0-win!”


| Jonas Roulund |

Uwe Rösler så plads til forbedringer, men var glad efter gårsdagens hårdt tilkæmpede 1-0 sejr over Lyngby BK på Ceres Park.

AGF hentede i går sæsonens tredje sejr efter en tidlig scoring af Patrick Mortensen, der scorede for fjerde kamp i træk, og Uwe Rösler var ganske godt tilfreds i mixed zone efter slutfløjt.

– Lyngby pressede godt, og vi ville gerne have haft mere boldbesiddelse på deres banehalvdel i første halvleg, men jeg synes stadig, spillerne gør det godt. Vi skaber to-tre store chancer, som vi ikke får scoret på, hvilket havde lukket kampen, forklarer han og understreger, at der var flere forbedringer at se i forhold til de seneste spillerunder, hvor føringer er blevet sat over styr.

– Jeg har savnet den modstandsdygtighed, som vi så i dag, og det blev en hårdt tilkæmpe 1-0 sejr mod et stærkt mandskab, der udvikler sig godt under deres træner, fortæller Rösler.

Uwe Rösler på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

“Vi arbejder med mennesker”

Undervejs i kampen fik tilskuerne pulsen op et par gange, da der både var VAR-tjek og flere Anderson-afbrændere undervejs, og holdet er blevet kritiseret for ikke at få lukket kampene i de gode perioder. I går lykkedes det heller ikke at få scoret til 2-0, men tre point kom alligevel med hjem, hvilket glæder cheftræneren.

– Vi arbejder med mennesker, og hvis vi altid lukkede vores kampe, så ville vi spille Champions League. Men vi arbejder på at forbedre os hver eneste uge, og jeg ved, at spillerne arbejder hårdt, fortæller Rösler, inden han løb i læ for regnen med et råb:

– Der er intet bedre end en “fucking ugly 1-0 win!”

Sejren bringer AGF op på 11 point efter seks spillerunder. Næste kamp er mod FC Midtjylland i Herning på søndag klokken 20.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.