Den tyske AGF-cheftræner, Uwe Rösler, ser tilfreds ud (Foto: Matti Kronborg)

Uwe efter testsejr: God energi og selvtillid


| Jonas Roulund |

AGF hentede i går en 1-0 sejr over 2. Bundesligaholdet KSV Holstein, og cheftræner, Uwe Rösler, glæder sig over den energi spillerne udviste undervejs i opgøret.

Et dominerende AGF-mandskab hentede i går en sejr i testkampen mod KSV Holstein. Her fik mange spillere minutter i benene, og der var blandt andet blevet plads til folk som Jacob Andersen, Mathias Sauer og Frederik Brandhof i startopstillingen.

Efter en første halvleg uden scoringer, dukkede Zach Duncan op på et frisparksindlæg fra Gift Links og fik på lidt heldig vis sendt bolden i mål.

Det glædede Uwe Rösler at se australieren tanke selvtillid.

– Jeg er glad på Zachs vegne. Han har måtte vente på sin chance. Men i dag var han god – ikke kun på grund af målet, men i sin generelle indsats og det kommer til at give ham noget selvtillid fremover – det var godt at se, siger Rösler til AGF.dk.

Zachary Duncan, AGF.
Foto: AGF.dk

God energi

Kampen blev generelt spillet i et fornuftigt tempo, og cheftræneren glæder sig over, at spillerne gav den fuld gas til sidste minut.

– Jeg er glad for den energi, spillerne lagde i kampen. Vi havde brug for en sejr og en god oplevelse, som kunne give noget selvtillid til spillerne. Det var også vigtigt for mig, at vi ikke smed noget væk til sidst og vi spillede kampen helt til ende, siger Rösler.

KSV Holstein tager imod AGF i en testkamp.
Grafik: KSDH.dk.

Du kan læse vores nedtakt her, hvis du vil opdateres på begivenhederne sydpå: KSV Holstein – AGF: Duncan sikrede sejr i Tyskland

Spillerne har nu en lille friweekend, inden arbejdet genoptages på mandag, hvor en almindelig træningsuge venter frem mod Superligadysten mod Lyngby den 22. oktober.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.