Grafik: KSDH.dk.

KSV Holstein – AGF: Duncan sikrede sejr i Tyskland


| Jonas Roulund |

AGF-spillernes torsdag blev brugt til at teste kampformen i Kiel, da 2. Bundesligaholdet KSV Holstein var værter for en testkamp på Citti Fussball Park.

For anden gang i år stod KSV Holstein klar til testkamp – seneste opgør sluttede med en 2-0 sejr til De Hviie på mål af Sauer og Haugen.

Dagens opgør skulle også bruges på at teste formen og se spillerne an. Der var derfor blevet plads til folk som Sauer, Andersen, Brandhof, Serra og Bjur i startopstillingen.

Kampens forløb

Det rødklædte hjemmehold indledte kampen bedst på det lille intime stadion i Nordtyskland.

Dog var det AGF’erne som først blev farlige, da Andersen og Mølgaard kom stormende i højresiden og smækkede et fladt indlæg indover.

Her herskede der lidt kaos, inden bolden blev clearet af en Holstein-spiller.

Sauer var næste mand til at forsøge sig, da han først pressede modstanderne til en fejlaflevering og senere fik bolden igen af Bjur. Afslutningen fra Sauer gik dog forbi mål.

Foto: Kronborgfotos

Trykket mod tyskernes mål fortsatte gennem resten af halvlegen, og der var både forsøg fra Serra, Mølgaard, Bjur og Andersen, som alle dog enten gik over eller forbi kassen.

Det var særligt AGF’s højreside med Bjur, Andersen, Mølgaard, der leverede de offensive åbninger, men ind ville bolden ikke, og så gik mandskaberne til pause uden scoringer.

2. halvleg

Et uforandret AGF-hold gik på banen til 2. halvleg, men spilmæssigt var det nu ikke lige så overbevisende, som før pausen.

Kieler-drengene lagde nemlig ud med mest boldbesiddelse og optræk til muligheder – uden for for alvor at blive farlige.

En række udskiftninger satte dog lidt gang i sagerne for De Hviie, som begyndte at snige sig længere frem på banen.

Det gav pote efter 73 minutters spil, da Zach Duncan headede et frispark fra Links i kassen.

Zachary Duncan, AGF.
Foto: AGF.dk

Resten af opgøret gik uden det store at berette, og så kunne AGF’erne trille hjemad med gode kampminutter i benene og en selvtillidsscoring til Duncan.

Hvad vi lærte

Den offensive skarphed mangler fortsat. Forsvaret stod godt imod i dag, men det er fortsat bekymrende, at man har så svært ved at skabe oplagte scoringsmuligheder. 

Sauer og Andersen står skarpt. De to talentfulde AGF’ere bidrog med energiske løb og masser af gå-på-mod i dag, og det er godt at se, talenterne bidrage positivt.

Kampfakta:

Spillested: Citti Fussball Park, Steenbeker Weg 150, 24106 Kiel, Tyskland.

Resultat: 0-1

73: Zach Duncan

Opstillinger:

KSV Holstein (4-5-1): Engelhardt – Johansson, Ivezić (45: Sander), Simakala (78: Holtby), Schulz – Fridjónsson, Arp, Rosenboom, Mees (73: Niehoff), Wagbe – Sterner (78: Simakala). 
 
AGF (3-4-2-1): Hansen – Mølgaard, Tingager (62: Links), Beijmo – Andersen, Brandhof (77: Callø), Poulsen (63: Duncan), Kahl – Bjur (68: Bech), Sauer (Valdés) – Serra (80: Mortensen).

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.