Thomas “TK” Kristensen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

“TK” drømmer om Premier League og Manchester City


| Thomas Vedel |

Thomas “TK” Kristensen er måske en af de næste i AGF-truppen, som placeres på affyringsrampen og skydes afsted for et pænt beløb. Selv drømmer “TK” om en dag at ende i Manchester City.

Da Jack Wilshere spillede i AGF, så han eftersigende et stort lys i den nu 21-årige forsvarsspiller, Thomas “TK” Kristensen, som fyldte år i tirsdags. Rygter siger nemlig, at Wilshere har anbefalet “TK” som et emne for The Gunners hjemme i London, hvor Wilshere i dag er Head Coach for Arsenals U18-hold. Om der er hold i det rygte, eller ej, undlader vi at spekulere mere i.

Selv drømmer Thomas “TK” Kristensen dog mere om Etihad i Manchester, end Emirates i London. Men uanset hvilken Premier League-klub, som potentielt måtte melde sig på banen, er “TK” nok til at tale med.

“Min største drøm i karrieren er, at indfri mit mål om at komme til at spille i den engelske Premier League. Her har jeg min drømmelokation til at være Manchester City”, sagde “TK” i går i en Q&A-session med AGF TV.

Her afslørede det næsten to meter høje forsvarstalent også, at Manchester City er hans yndlingshold, og den tidligere “Citizen” Yaya Touré er yndlingsspilleren.

Ihler: Hvor meget savner du mig?

“TK” svarer også på en række andre spørgsmål fra fans, såsom om “TK” var AGF fan som barn, og hvad hans bedste minde er med AGF. Der bliver også spurgt ind til, om hvilket derby, der iflg. “TK” er størst; AGF vs Randers FC eller Galten vs Låsby BK.

Også en enkelt holdkammerat byder ind med kvalitetsspørgsmål. Frederik Ihler, som p.t. er udlejet til Skive IK, havde nemlig også sendt spørgsmål ind. Det gik på, hvor meget “TK” egentlig går og savner Ihler.

Hør svaret på dét spørgsmål, og mange andre, i den underholdende Q&A med Thomas “TK” Kristensen her hos AGF TV på YouTube:

 

 

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.