Skip to main content


Frederik Tingager (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Tingager efter testkamp: Det er en god følelse


| Jonas Roulund |

AGF slog KSV Kiel i gårsdagens træningskamp, og stamspiller Frederik Tingager er godt tilfreds med holdets udtryk efter den komfortable 2-0 sejr.

Frederik Tingager og den resterende AGF-defensiv har leveret den ene imponerende indsats efter den anden i denne sæson. De Hviie har således kun lukket 20 mål ind i 22 kampe, og det er nok den væsentligste årsag til, at det lykkedes holdet at kvalificere sig til Mesterskabsslutspillet.

I gårsdagens tester blev det til endnu et clean sheet, da 2. Bundesligaholdet, KSV Kiel, blev besejret på mål af Sigurd Haugen og Mathias Sauer.

– Jeg synes det var en god test, hvor vi til tider fik spillet noget god fodbold. Og når vi scorer to mål og holder clean sheet, så er det en god følelse, at vi nu går på nogen fridage her i landsholdspausen, fortæller Frederik Tingager til klubben hjemmeside.

Han kom til AGF i 2019, og har siden spillet stort set fast i midterforsvaret, hvor partnerne har været Hausner, T.K., Bisseck, Backman m.fl.

Og der er hele tiden blevet bygget på. Både for Tingager og for holdet som helhed. I dette forår har fokus særligt været på at forbedre offensiven, og det kom til udtryk torsdag, fortæller vores 5’er:

– Vi så, at vi fortsat bliver bedre på bolden og havde nogle gode angreb. Og som forsvarsspiller er jeg naturligvis også glad for, at vi holder dem fra store chancer. Så alt i en alt en fin test for os, siger Tingager således til agf.dk.

Nu venter et par fridage, inden forberedelserne frem mod Randers FC påbegyndes for SL-mandskabet.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle