Foto: Kronborgfotos

Tingager: Det var en sindssyg kamp


| Jonas Roulund |

Frederik Tingager nettede til 2-0 i dagens sejr over FC København, men der var malurt i bægeret, da to-meter-manden blev interviewet efter opgøret.

“Tingair” levede op til sit kælenavn, da han stangede kuglen i kassen efter godt 30 minutters spil, og efter en hulens masse målschancer til FCK, viste det sig nok til at køre de tre point hjem til Aarhus her til aften.

– Vi forsvarer sløjt i anden halvleg, synes jeg. Det er et svært sted, vi får en god start, men vi forsvarer ikke ordentligt i anden halvleg, siger Tingager til TV 3+.

Han glæder sig dog over det store resultat mod Champions League-deltagerne.

– Det føles godt. Det var en sindssyg kamp, og vi går døde, men vi tager tre point, og det er vi glade for, siger forsvarsstyrmanden.

Holdjubel efter Tingager-scoring i Parken.
Foto: Kronborgfotos

Medvind efter et hårdt efterår

Trods FCK’s mange afslutninger og store spilovertag, så var der mange ting, der lykkedes for udeholdet her til aften, ifølge Tingager.

– Vi bringer intensitet, vi er farlige på dødbolde, og jeg kommer godt frem i dag og scorer en pind, siger han.

Efteråret har ellers budt på megen kritik og en del udfordringer for De Hviie, men netop derfor falder denne sejr på et tørt sted, ifølge aftenens målscorer.

– Hele efteråret har været lidt op ad bakke, men vi er kommet stærkt igen i de seneste kampe, så den var vigtig for os den her, fortæller Tingager.

Med sejren kan AGF nu gå på Superliga-vinterpause på fjerdepladsen med 28 point efter 17 spillerunder.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.