Foto: AGF.dk

Tilbage i tiden med… Daniel Christensen 


| Rasmus Thomsen |

Efter nedrykningen i 2014, skulle AGF endnu engang genopbygges. En af de spillere, der kom til AGF for at tage del af nyansatte Morten Wieghorsts projekt, var nordjyden Daniel ”DC” Christensen. Selvom AGF lå i 1. division, var det et stort skifte for ”DC”, der skiftede SønderjyskE ud mod Aarhus. I et nyt afsnit af Lyden AGF tager Daniel Christensen en tur tilbage i tiden – en tur tilbage til en tid med oprykning, pokalfinale og trænerskifte.  

Der var krise i Aarhus. Den tredje nedrykning i dette årtusinde var en realitet. Derfor skulle der nyt blod ind. En af de nye dengang, blev Daniel ”DC” Christensen, der blev hentet til AGF fra SønderjyskE. ”DC” havde tidligere spillet for AaB, men der gik ikke længe førend en ny publikumsfavorit var født i Aarhus.  

Christensen blev fast mand med det sammen, under Morten Wieghorst. Det fortsatte under Glen Riddersholm og det hele kulminerede med en pokalfinale i 2016.  

I det nyeste afsnit af Lyden AGF fortæller ”DC” om skiftet til Aarhus og AGF. Om de store forskelle på klubber som SønderjyskE og AaB i forhold til AGF.  

”DC” fortæller også om afslutningen på AGF-karrieren, der endte med et udlandsskifte til Westerlo i Belgien.  

I dag er Daniel Christensen 34 år, og allerede som 31-årig tog han beslutningen om at stoppe sin aktive karriere. Det betyder dog ikke at ”DC” ikke er fysisk aktiv mere – i afsnittet kan du også høre om ulige oldboys-hold og padel-tennis.  

Hør hele historien her, hvor Daniel Christensen tager en tur tilbage i tiden: 

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.