Skip to main content


AaB tager imod AGF i forårsåbneren den 17. februar. (Foto: KSDH.dk)

Storm på vej: Forårspremieren bliver en vindblæst affære


| Jonas Roulund |

DMI melder storm på vej, men Superligakampen mellem AaB og AGF fredag aften står, ifølge Divisionsforeningen, fortsat til at blive afviklet trods de svære vejrforhold.

Hvis du er en af de mange, der tager turen til Aalborg fredag aften for at opleve AGF’s forårsåbner på Aalborg Portland Park, så bør du iklæde dig en tyk windbreaker.

DMI har nemlig varslet storm over Danmark i tidsrummet 15-23, og meteorologerne forventer stormende kuling på 20-23 m/s med vindstød af stormstyrke på 25-30 m/s i postnummer 9000.

Divisionsforeningens formand, Claus Thomsen, fortæller dog, at man – med de nuværende meldinger – ikke mener, at vejret får betydning for afviklingen af Superligakampen klokken 19.

– Det er helt uforudsigeligt, fordi vi jo ikke er herrer over vejret. Så nej, det ligger ikke i kortene at aflyse kampen. Det er noget, vi aftaler, hvis det viser sig, at det bliver aktuelt, fortæller han til bold.dk.

Ifølge TV 2 kan der blive tale om den kraftigste storm i seks år, så det må forventes, at spillet vil blive påvirket at det kraftige blæsevejr.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle