Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Status på billetsalget til pokalfinalen 2024: Tvivlsomt om Pulje 3 bliver aktuel


| Jonas Roulund |

AGF har fået tildelt 22.000 billetter til pokalfinalen 2024, mens Silkeborg IF råder over 12.000 billetter. Salget er gået stærkt for begge parter i de første døgn.

Den 9. maj bliver Parken fyldt med forventningsfulde jyder på lægterne.

Her mødes Silkeborg IF og AGF i årets pokalfinale, og der er rift om hvert et sæde.

TV 2 Østjylland har taget en snak med marketingdirektør i AGF, Asger Munkholm, der oplyser, at sæsonkortholdere og abonnenter har indløst 12.000 billetter. Der resterer dermed omkring 10.000 billetter, og pulje 2 får først adgang til billetsalget onsdag klokken 10.

AGF tifo i Parken til kamp mellem FC København og AGF d. 21. maj 2023.
Foto: Matti Kronborg

Ikke sikkert pulje 3 får købsmulighed

Med den store efterspørgsel, og det særlige billetsystem, kan flere betalende AGF-fans komme i klemme i de kommende dage.

Billetsalgssystemet er nemlig inddelt i tre puljer, hvoraf den sidste med Play+ kunder først får adgang til at købe på fredag klokken 10 – hvis der da er billetter tilbage til den tid.

– Vores udregninger siger, der burde være nok i morgen. Men hvis alle bruger alle de optioner, der er, så er vi pressede – så er det lige på grænsen, fortæller Asger Munkholm til TV 2 Østjylland.

AGF-fans før kampstart i Parken.
(Foto: Kronborgfotos)

– Jeg håber, gruppe tre får buddet på fredag. men det er ikke sikkert. Gruppe fire tror jeg simpelthen ikke på, vi kommer ud i, siger Asger Munkholm med henvisning til, at der åbnes for løssalg, såfremt der er flere billetter at hente efter Play+ kunderne har haft muligheden.

I Silkeborg har der ligeledes været stor hype om begivenheden, og det lykkedes at få udsolgt allerede mandag.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle