Foto: Matti Kronborg

Status med Bjørnebye: Syv spillere har kontraktudløb til sommer


| Jonas Roulund |

Syv spillere har kontraktudløb med AGF i sommeren 2024, men hvor er man i forhandlingerne? Hvad er planen? Her giver sportschefen en status.

Samtlige målmænd i AGF har kontraktudløb til sommer, mens der også er lejespillere og de særlige krigsklausul-kontraktspillere at forholde sig til inden sæsonens udløb.

Bailey Peacock-Farrell er ejet af engelske Burnley, og der er endnu intet meldt ud i forhold til, om nordireren skal fortsætte det ene eller andet sted efter sæsonen.

I november kom det frem, at Premier League-klubben har en option på at forlænge Peacock-Farrells kontrakt, men der er tilsyneladende intet nyt i forhold til, om de har benyttet sig af muligheden.

– Han har en ansættelseskontrakt med en anden klub, så det er ikke op til mig. Han er hos os i denne sæson, og dialogen er meget god. Vi får se, hvad det ender med, men det er op til Burnley i første omgang, siger AGF’s sportschef Stig Inge Bjørnebye.

Foto: Kronborgfotos

Kringlede klausuler

Mikkel Duelund og Magnus Knudsen er i AGF på særlige kontrakter grundet krigen i Ukraine. Begge spillere virker tilfredse i klubben, men FIFA’s regler gør, at man må afvente med at lave nye aftaler med spillerne, som er ejet af henholdsvis Dynamo Kiev og FK Rostov.

– Der er fin dialog med Knudsen, men der er ikke besluttet noget endnu. Duelund er en sag for sig selv. Kontrakten med Kiev udløber til sommer, og det er en kringlet sag i forhold til FIFA’s krigsklausul, så vi må afvente, men der er positiv dialog mellem os og Duelund, siger Bjørnebye.

Mikkel Duelund med nr. 20 for AGF
Foto: Matti Kronborg

Han kommenterer samtidig på de øvrige udløb, som gælder Jesper Hansen, Jonathan Hutters samt de to lejespillere Knoester og Beck.

– Der er ikke noget nyt at fortælle i forhold til Jonathan Hutters, Julius Beck, Jesper Hansen og Matts Knoester. Intet er besluttet endnu, siger sportschefen.

Magnus Knudsen har kontrakt med FK Rostov frem til sommeren 2026. Det gælder for alle ovennævnte spillere, at deres kontrakter med AGF udløber den 30. juni 2024.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.