Foto: Matti Kronborg

Skadesituationen lysner i AGF frem mod forårsåbneren


| Jonas Roulund |

AGF har været hårdt ramt af skader denne sæson, men nu ser det ud til, at Rösler alligevel får en god pulje at vælge fra, når startopstillingen mod Vejle skal udpeges.

Tobias Bach, Mads Emil Madsen, Mats Knoester, Frederik Tingager, Nicolai Poulsen, Tobias Mølgaard, Magnus Knudsen, Mikkel Duelund, Michael Akoto, Benjamin Hvidt, Kevin Yakob, og Gift Links – det er navnene på de spillere, der har døjet med det ene eller andet i løbet af vinterpausen.

Men hvor står truppen forud for kampen mod Vejle på mandag?

Det fik vi svar på i går fra en fortrøstningsfuld cheftræner til Mediedag på Ceres Park.

– Nogle spillere har ikke spillet så meget, som vi kunne have håbet – herunder Poulsen, Mølgaard og Knoester, men de er alle tilbage i fuld træning nu, fortæller cheftræneren.

Mats Knoester dirigerer sine medspillere i sin debut mod FC Midtjylland d. 3. september 2023.
Foto: Matti Kronborg

Poulsen har døjet med sin læg, mens Mølgaards baglår har drillet i opstarten. For Knoesters vedkommende var det anklen, der var problemer med.

Kampform kan blive afgørende for opstilling

Selvom flere spillere er returneret til træningsbanen, så skal vi dog ikke forvente, at alle mand kan træde direkte ind og spille 90 minutter på mandag.

– Akoto er tilbage, Knudsen er tilbage, så vores pulje bliver større at vælge fra, men alle er ikke på 100 procent. Der er forskel på at være ude en eller to uger, mens man mister mere ved at være ude i fem uger eller mere som Poulsen og Mølgaard, forklarer cheftræneren.

Nicolai Poulsen efter en træning på Fredensvang.
Nicolai Poulsen på Fredensvang (Foto: KSDH.dk)

Derudover er Bach, Madsen, Tingager og Links også klar igen, mens Kevin Yakob og Benjamin Hvidt kæmper for at blive klar i denne sæson.

– Han er ikke fuldt tilbage, men han er en del af træningen på 50-60 procent, siger Rösler om den unge midtbanespiller.

Benjamin Hvidt med nr. 22 for AGF (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

Dermed ligner det, at der bliver flere strenge at spille på, når 2024-ligaen åbnes mandag aften i Nørreskoven.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.