Serra: Det helt rigtige skridt for mig


| Jonas Roulund |

Janni Serra blev denne sommer hentet til AGF på en fri transfer, og selvom det ikke har væltet ind med spilminutter, er tyskeren glad for sit skifte til dansk fodbold.

25-årige Janni Serra skiftede efter mange år i tysk fodbold for første gang til en klub uden for Tyskland, da han tog springet denne sommer og skrev under på en kontrakt, der løber til sommeren 2027.

Siden er det blevet til spilletid i 12 kampe med to mål til følge, og angriberen åbner nu op omkring valget af Danmark som sin næste destination.

– Jeg kunne være blevet i 2. Bundesliga. Jeg havde muligheder der, men jeg vidste, at jeg skulle ud af Tyskland. Selvfølgelig bemærker man, at et stempel klæber til en, især efter to nedrykninger i træk, siger Janni Serra til Transfermarkt.

Janni Serra scorer mod Randers FC.
Foto: Kronborgfotos

Mere at komme efter

Og efter at have prøvet sig af i både Holstein Kiel, Arminia Bielefeld og Vfl Bochum gik turen altså nordpå til Aarhus.

– I Aarhus lagde jeg mærke til fra den første samtale, at de ikke havde planer om at bruge mig som en “trupfylder,” men som en vigtig spiller for fremtiden, fortæller tyskeren, som i samme omgang understreger, at han stadig har meget mere potentiale at give af.

– Jeg ved, hvilken kvalitet jeg har, og jeg ved, at jeg kan hjælpe holdet med min kvalitet. Selvom jeg ikke er ved min gamle styrke i øjeblikket, føler jeg mig utrolig godt tilpas i Aarhus og kan sige, at dette skridt var det rigtige, siger Serra.

Janni Serra jubelscene på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Han får mulighed for spilletid igen søndag klokken 14, når FC Nordsjælland tager imod AGF på Right to Dream Park.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.